Wiza do Korei Południowej w 3 prostych krokach.

Wypełnij wniosek on-line

Tylko u nas! Bezproblemowo. Bezbłędnie. Bezpiecznie.

Dostarcz dokumenty

Możesz zamówić kuriera na naszej stronie lub dostarczyć we własnym zakresie.

Twoja wiza jest gotowa

Gwarantujemy Ci uzyskanie wizy na czas.

Wiza turystyczna czy biznesowa?

Planujesz wyjazd do Korei Południowej w 2019 roku? Świetnie, pomożemy Ci wypełnić wniosek, założyć niezbędne rezerwacje lotnicze oraz hotelowe, a także ubezpieczymy Twoją podróż! Wybierz właściwą wizę ze względu na charakter Twojego wyjazdu. Jeśli jedziesz pozwiedzać lub na targi branżowe, wybierz wizę turystyczną; jeśli jedziesz spotkać się z kontrahentami czy też wystawiać się na targach, wybierz wizę biznesową. Do wyboru masz wizę upoważniającą do 1-krotnego przekraczania granicy Korei. Zaznacz wybrane opcje i kliknij przycisk “Wypełnij wniosek on-line” aby przejść do wniosku wizowego do Korei Południowej.

Rodzaje wiz do: Korea Południowa

Krotność wizy
  
Typ wizy

Opis:
- praca.

Ważność wiz:
- 90 dni od daty wydania,
- do 90 dni pobytu.

Czas wyrabiania
  

Lonely Planet poleca aina.pl.
Figurujemy jako firma, przez którą w łatwy sposób można wyrobić wizę.

Cena wizy
Pośrednictwo:
185 PLN
Opłata konsularna:
152 PLN
Razem: 337 PLN

Jeżeli posiadasz numer wydania wizy z urzędu imigracyjnego w Korei Pułudniowej to pobierz ten wniosek wizowy.

Potrzebujesz pomocy?

Zadaj pytanie

Gorilo - Inna porównywarka ubezpieczeń turystycznych

Wymagane dokumenty

  • Zaproszenie w oryginale od firmy koreańskiej na wyjazd zagraniczny
  • Wypełniony wniosek wizowy (Kliknij przycisk Wypełnij wniosek on line)
  • Paszport ważny co najmniej 180 dni po dacie zakończenia podróży
  • 1 x aktualne zdjęcie
  • List delegujący z firmy na wyjazd
  • Zaświadczenie o zatrudnieniu
  • Kopia certyfikatu rejestracji biznesowej zapraszającego (Certificate for Business Registration)
  • W przypadku obywateli kraju innego niż Polska obustronne ksero karty pobytu (oryginał do wglądu) oraz KRS pracodawcy

Dodatkowe informacje

  • Czas wyrabiania karty turysty podano w dniach roboczych.
  • Zrobienie rezerwacji lotniczej lub hotelowej - 65 zł

Ważne

  • Forma składanie dokumentów: osobiście albo z pisemnym upoważnieniem

Zdjęcie do wniosku wizowego

Zdjęcia te określane są jako "biometryczne", czyli mające pozwolić na identyfikację osoby po stałych cechach biometrycznych twarzy.

Cechy zdjęcia do wizy:

  • tło: jednolite, jasne
  • forma: na wprost, otwarte oczy, twarz nieprzysłonięta włosami, naturalny wyraz twarzy i zamknięte usta
  • w kolorze, dobra ostrość, pokazujące wyraźnie oczy i twarz z obu stron od wierzchołka
  • głowy do górnej części barków, tak, aby twarz zajmowała 70-80% fotografii
  • bez nakrycia głowy i okularów z ciemnymi szkłami
  • wykonane w ciągu ostatnich 6 miesięcy


Często zadawane pytania: Wiza do Korei Południowej

Opinie



Doświadczenie

Z powodzeniem świadczymy szeroko zakrojone usługi turystyczne od 2005 roku.

Rzetelna firma

Przynależność do Polskiej Izby Turystyki od 2007 roku jest gwarancją naszej rzetelności i jakości.

Technologia

Nasze usługi są dostępne na wszystkich urządzeniach przenośnych oraz stacjonarnych.

Płatności

W biurach w Krakowie i Warszawie akceptujemy karty płatnicze i kredytowe, a także gotówkę. Wystawiamy również faktury VAT... więcej

     

Współpraca z biurami podróży

Prowadzisz biuro podróży lub organizujesz wyprawy lub eskapady w najdalsze zakątki świata? Zacznij zarabiać na pośrednictwie wizowym ... więcej

Współpraca z bloggerami

Dla blogerów

Porednictwo wizowe dla firm i biur podróży

Wizy dla firm - Wizy dla biur podróży

© 2005 - 2019 Aina Travel Sp. z o.o. - Ślusarska 6/4 30-710 Kraków - ul. Nowogrodzka 31 pok. 324 00-511 Warszawa - Polityka prywatności - Polityka cookies - Regulamin - Blog - Mapa strony - O nas + Opinie o Aina Travel - Ambasady - Informacje wizowe