Wizy do Sudanu Południowego w 3 prostych krokach.

Wypełnij wniosek on-line

Tylko u nas! Bezproblemowo. Bezbłędnie. Bezpiecznie.

Dostarcz dokumenty

Możesz zamówić kuriera na naszej stronie lub dostarczyć we własnym zakresie.

Twoja wiza jest gotowa

Gwarantujemy Ci uzyskanie wizy na czas.

Mamy zniżki :)

- 15% taniej (pośrednictwo wizowe) dla grup powyżej 5 osób
- 30% taniej (pośrednictwo wizowe) dla grup powyżej 10 osób
- 10% taniej (pośrednictwo wizowe) dla studentów i osób poniżej 26 lat
* zniżki nie łączą się ze sobą, ani z innymi promocjami wizowymi widocznymi na stronie

Lonely Planet poleca aina.pl. Figurujemy jako firma, przez którą w łatwy sposób można wyrobić wizę.

Wybierz wizę najlepiej pasującą do Twoich potrzeb

Krotność wizy
  
Typ wizy

Opis:
- turystyka,
- wizyty; na targach, u rodziny / znajomych.

Ważność wiz:
- miesiąc od daty wydania,
- 30 dni pobytu

Czas wyrabiania
  

Nie wiesz jaką wizę potrzebujesz? Przeczytaj tą podpowiedź.

Wybierasz się do Sudanu Południowego w 2017? Wybierz właściwą wizę ze względu na charakter Twojego wyjazdu. Jeśli jedziesz pozwiedzać, odwiedzić rodzinę, znajomych lub na targi branżowe, wybierz wizę turystyczną 30-dniową; jeśli jedziesz spotkać się z kontrahentami lub podpisać umowę, wybierz wizę biznesową 30-dniową. Niezależnie od charakteru Twojego wyjazdu, możesz ubiegać się o wizę upoważniającą do jednokrotnego przekroczenia granicy Sudanu Południowego. Zaznacz wybraną wizę i kliknij przycisk “Wypełnij wniosek” aby przejść do wniosku wizowego online do Sudanu Południowego.
Cena wizy
Pośrednictwo:
225 PLN
Opłata konsularna:
100 EUR
Kurier do konsulatu w Berlinie i z powrotem:
356.7 PLN
Razem: 1018.7 PLN

Potrzebujesz pomocy?

Zadaj pytanie

Podoba Ci się strona? Podziel się.

Sprawdź jakich dokumentów będziesz potrzebował
  • Paszport ważny co najmniej 180 dni po dacie zakończenia podróży
  • 2 x aktualne zdjęcia paszportowe - pobierz wymagania dot. zdjęcia
  • 1 x wypełniony wniosek wizowy
  • potwierdzenie szczepienia przeciwko żółtej febrze, cholerze - kopia żółtek książeczki szczepień
  • Kopia rezerwacji biletu
  • Potwierdzona przez hotel rezerwacja biletu
  • Zawiadczeie o zatrudnieniu
  • Wyciąg z konta z środkami finansowymi ( minimum 3000 euro )
Dodatkowe informacje
  • Konsulat ma prawo odmowy wydania wizy, zmiany wnioskowanej krotności, zmiany terminu ważności wizy bez podania przyczyny.
  • Czas wyrabiania wiz podano w dniach roboczych konsulatu. Czas wyrabiania wiz liczony jest od następnego dnia po otrzymaniu przez naszego pracownika wszystkich niezbędnych dokumentów do otrzymania wizy.
  • Zrobienie rezerwacji lotniczej lub hotelowej - 65 zł

Spodobała Ci się nasza strona wizowa, a może nie jesteś z niej zadowolony/a? Będziemy wdzięczni za Twój komentarz:)

Doświadczenie

Z powodzeniem świadczymy szeroko zakrojone usługi turystyczne od 2005 roku.

Rzetelna firma

Przynależność do Polskiej Izby Turystyki od 2007 roku jest gwarancją naszej rzetelności i jakości.

Technologia

Nasze usługi są dostępne na wszystkich urządzeniach przenośnych oraz stacjonarnych.

Kontakt

Warszawa 22 828 13 04

Kraków 12 422 22 09

Gdynia 58 350 06 38

Referencje

Wysoka jakość usług oraz kompetencja, pozwala nam na wyrażenie opinii, że Aina Travel to godny partner do nawiązania współpracy.
B.P. Herodot

Najpopularniejsza strona wizowa

Jesteśmy najpopularniejszym serwisem pośrednictwa wizowego w Polce.

Według Alexa Rank z dnia 01.04.2016

Płatności

W biurach w Krakowie i Warszawie akceptujemy karty płatnicze i kredytowe, a także gotówkę. Wystawiamy również faktury VAT... więcej

     

Współpraca z biurami podróży

Prowadzisz biuro podróży lub organizujesz wyprawy lub eskapady w najdalsze zakątki świata? Zacznij zarabiać na pośrednictwie wizowym ... więcej

© 2005 - 2016 Aina Travel Sp. z o.o. - Sereno Fenn'a 14/1 31-143 Kraków - ul. Nowogrodzka 31 pok. 324 00-511 Warszawa - Cookies - Regulamin - Blog - Mapa strony - O nas + Opinie o Aina Travel

Projekt siedziby naszego biura wykonało: MOTIFO - Projektowanie Wnętrz.