Wiza do Sudanu w 3 prostych krokach.

Wypełnij wniosek on-line

Tylko u nas! Bezproblemowo. Bezbłędnie. Bezpiecznie.

Dostarcz dokumenty

Możesz zamówić kuriera na naszej stronie lub dostarczyć we własnym zakresie.

Twoja wiza jest gotowa

Gwarantujemy Ci uzyskanie wizy na czas.

Wiza turystyczna czy biznesowa?

Planujesz podróż do Sudanu w 2019? Wybierz właściwą wizę ze względu na charakter Twojego wyjazdu. Jeśli jedziesz pozwiedzać, odwiedzić rodzinę, znajomych lub na targi branżowe, wybierz wizę turystyczną 30-dniową; jeśli jedziesz spotkać się z kontrahentami, podpisać umowę lub do pracy, wybierz wizę biznesową 30-dniową. Niezależnie od charakteru Twojego wyjazdu, możesz ubiegać się o wizę upoważniającą do jednokrotnego przekroczenia granicy Sudanu. Zaznacz wybraną wizę i kliknij przycisk “Wypełnij wniosek” aby przejść do wniosku wizowego online do Sudanu.

Rodzaje wiz do: Sudan

Krotność wizy
  
Typ wizy

Opis:
- turystyka,
- wizyty; na targach, u rodziny / znajomych.

Ważność wiz:
- miesiąc od daty wydania,
- 30 dni pobytu.

Czas wyrabiania
  

Lonely Planet poleca aina.pl.
Figurujemy jako firma, przez którą w łatwy sposób można wyrobić wizę.

Cena wizy
Pośrednictwo:
225 PLN
Opłata konsularna:
60 EUR
Kurier do konsulatu w Berlinie i z powrotem:
356.7 PLN
Razem: 856.7 PLN

Potrzebujesz pomocy?

Zadaj pytanie

Gorilo - Inna porównywarka ubezpieczeń turystycznych

Wymagane dokumenty

  • Paszport ważny co najmniej 180 dni po dacie zakończenia podróży
  • 1 x aktualne zdjęcie - pobierz wymagania dot. zdjęcia
  • 1 x wypełniony wniosek wizowy
  • Rezerwacja biletu lotniczego
  • Rezerwacja hotelu

Dodatkowe informacje

  • Konsulat ma prawo do odmowy wydania wizy, zmiany wnioskowanej krotności, zmiany terminu ważności wizy bez podania przyczyny.
  • Czas wyrabiania wiz podano w dniach roboczych konsulatu. Czas wyrabiania wiz liczony jest od następnego dnia po otrzymaniu przez naszego pracownika wszystkich niezbędnych dokumentów do otrzymania wizy.
  • Czas wyrobienia wizy został ustalony na 28 dni, jednak może on ulec wydłużeniu.
  • Zrobienie rezerwacji lotniczej lub hotelowej - 65 PLN.

Ważne

  • Dokumenty powinny być w języku niemieckim lub angielskim

Zdjęcie do wniosku wizowego

Zdjęcia te określane są jako "biometryczne", czyli mające pozwolić na identyfikację osoby po stałych cechach biometrycznych twarzy.

Cechy zdjęcia do wizy:

  • tło: jednolite, jasne
  • forma: na wprost, otwarte oczy, twarz nieprzysłonięta włosami, naturalny wyraz twarzy i zamknięte usta
  • w kolorze, dobra ostrość, pokazujące wyraźnie oczy i twarz z obu stron od wierzchołka
  • głowy do górnej części barków, tak, aby twarz zajmowała 70-80% fotografii
  • bez nakrycia głowy i okularów z ciemnymi szkłami
  • wykonane w ciągu ostatnich 6 miesięcy


Często zadawane pytania: Wiza do Sudanu

Opinie



Doświadczenie

Z powodzeniem świadczymy szeroko zakrojone usługi turystyczne od 2005 roku.

Rzetelna firma

Przynależność do Polskiej Izby Turystyki od 2007 roku jest gwarancją naszej rzetelności i jakości.

Technologia

Nasze usługi są dostępne na wszystkich urządzeniach przenośnych oraz stacjonarnych.

Płatności

W biurach w Krakowie i Warszawie akceptujemy karty płatnicze i kredytowe, a także gotówkę. Wystawiamy również faktury VAT... więcej

     

Współpraca z biurami podróży

Prowadzisz biuro podróży lub organizujesz wyprawy lub eskapady w najdalsze zakątki świata? Zacznij zarabiać na pośrednictwie wizowym ... więcej

Współpraca z bloggerami

Dla blogerów

Porednictwo wizowe dla firm i biur podróży

Wizy dla firm - Wizy dla biur podróży

© 2005 - 2019 Aina Travel Sp. z o.o. - Ślusarska 6/4 30-710 Kraków - ul. Nowogrodzka 31 pok. 324 00-511 Warszawa - Polityka prywatności - Polityka cookies - Regulamin - Blog - Mapa strony - O nas + Opinie o Aina Travel - Ambasady - Informacje wizowe