Aina oddaje Ci dziś – nową, inną porównywarkę ubezpieczeń turystycznych.
Przejrzysta, jasna wycena, całość sprofilowana do Twoich potrzeb. Poznaj Gorilo.pl

Wiza do Tajlandii w 3 prostych krokach.

Wypełnij wniosek on-line

Tylko u nas! Bezproblemowo. Bezbłędnie. Bezpiecznie.

Dostarcz dokumenty

Możesz zamówić kuriera na naszej stronie lub dostarczyć we własnym zakresie.

Twoja wiza jest gotowa

Gwarantujemy Ci uzyskanie wizy na czas.

Jaką wizę wybrać?

Jesteś obcokrajowcem i wybierasz się do Tajlandii w 2019 w celach turystycznych? Możesz ubiegać się o wizę turystyczną dla obcokrajowca. Aby ubiegać się o wizę dostarcz nam: paszport ważny co najmniej 180 dni po dacie zakończenia podróży, 1x aktualne zdjęcie, 1x wypełniony wniosek wizowy przez naszą stronę, zaświadczenie o zatrudnieniu lub nauce w Polsce oraz kartę pobytu. Możesz ubiegać się o wizę upoważniającą do jednokrotnego, dwukrotnego lub wielokrotnego przekraczania granicy Tajlandii. Zaznacz wybraną wizę i kliknij przycisk “Wypełnij wniosek” aby przejść do wniosku wizowego online do Tajlandii.

Wybierz odpowiednią wizę do: Tajlandia

Krotność wizy
      
Typ wizy

Opis:
- turystyka.

Ważność wiz:

- wiza jednokrotna jest ważna 3 miesiące od daty wydania
- max. pobyt do 60 dni

Czas wyrabiania
  

Lonely Planet poleca aina.pl.
Figurujemy jako firma, przez którą w łatwy sposób można wyrobić wizę.

Cena wizy
Pośrednictwo:
159 PLN
Opłata konsularna:
120 PLN
Razem: 279 PLN

Potrzebujesz pomocy?

Zadaj pytanie
Sprawdź jakich dokumentów będziesz potrzebował
  • Paszport ważny co najmniej 180 dni po dacie zakończenia podróży
  • 1 x aktualne zdjęcie - pobierz wymagania dot. zdjęcia
  • 1 x wypełniony wniosek wizowy
  • Rezerwacja lotnicza w dwie strony
  • Rezerwacja hotelowa lub inny dowód rezerwacji zakwaterowania
Dodatkowe informacje
  • Konsulat ma prawo odmowy wydania wizy, zmiany wnioskowanej krotności, zmiany terminu ważności wizy bez podania przyczyny.
  • Czas wyrabiania wiz podano w dniach roboczych konsulatu. Czas wyrabiania wiz liczony jest od następnego dnia po otrzymaniu przez naszego pracownika wszystkich niezbędnych dokumentów do otrzymania wizy.
  • W przypadku konieczności wizowania paszportów w innym mieście, niż miejsce składania dokumentów należy doliczyć 2 dni na przesyłki kurierskie.
  • Zrobienie rezerwacji lotniczej lub hotelowej - 65 zł
Ważne
  • Obywatele Polski uprawnieni do zwolnienia z wizy 30-dniowej, mają prawo wjechać do Tajlandii bez wizy przez przejścia graniczne lądowe tylko 2 razy w roku kalendarzowym


Opinie



Gorilo.pl - Porównywarka ubezpieczeń turystycznych.

Doświadczenie

Z powodzeniem świadczymy szeroko zakrojone usługi turystyczne od 2005 roku.

Rzetelna firma

Przynależność do Polskiej Izby Turystyki od 2007 roku jest gwarancją naszej rzetelności i jakości.

Technologia

Nasze usługi są dostępne na wszystkich urządzeniach przenośnych oraz stacjonarnych.

Kontakt

Warszawa 22 828 13 04

Kraków 12 422 22 09

Gdynia 58 350 06 38

Referencje

Z Aina Travel współpracujemy od kwietnia 2009 r. w zakresie organizacji podróży – marzeń naszych podopiecznych. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wysokiej jakości oferowanych usług.
Fundacja Mam Marzenie

Najpopularniejsza strona wizowa

Jesteśmy najpopularniejszym serwisem pośrednictwa wizowego w Polce.

Według Alexa Rank z dnia 06.01.2018

Płatności

W biurach w Krakowie i Warszawie akceptujemy karty płatnicze i kredytowe, a także gotówkę. Wystawiamy również faktury VAT... więcej

     

Współpraca z biurami podróży

Prowadzisz biuro podróży lub organizujesz wyprawy lub eskapady w najdalsze zakątki świata? Zacznij zarabiać na pośrednictwie wizowym ... więcej

Współpraca z bloggerami

Dla blogerów

Porednictwo wizowe dla firm

Wizy dla firm

© 2005 - 2018 Aina Travel Sp. z o.o. - Ślusarska 6/4 30-710 Kraków - ul. Nowogrodzka 31 pok. 324 00-511 Warszawa - Polityka prywatności - Polityka cookies - Regulamin - Blog - Mapa strony - O nas + Opinie o Aina Travel - Ambasady - Informacje wizowe