Wizy do Malawi w 3 prostych krokach.

Wypełnij wniosek on-line

Tylko u nas! Bezproblemowo. Bezbłędnie. Bezpiecznie.

Dostarcz dokumenty

Możesz zamówić kuriera na naszej stronie lub dostarczyć we własnym zakresie.

Twoja wiza jest gotowa

Gwarantujemy Ci uzyskanie wizy na czas.

Wybierz wizę najlepiej pasującą do Twoich potrzeb

Krotność wizy
      
Typ wizy

Opis:
- turystyka,
- wizyty; na targach, u rodziny / znajomych.

Ważność wiz:
- 30 dni pobytu.

Czas wyrabiania
    

Nie wiesz jaką wizę potrzebujesz? Przeczytaj tą podpowiedź.

Wybierasz się na Malawi w 2016 roku? Wybierz właściwą wizę ze względu na charakter Twojego wyjazdu. Jeśli jedziesz pozwiedzać, odwiedzić rodzinę, znajomych lub na targi branżowe, wybierz wizę turystyczną; a jeśli jedziesz spotkać się z kontrahentami, podpisać umowę czy też do pracy, wybierz wizę biznesową. W zależności od charakteru Twojego wyjazdu, możesz ubiegać się o wizę upoważniającą do jednokrotnego, dwukrotnego lub wielokrotnego przekraczania granicy Malawi. Zaznacz wybraną wizę i kliknij przycisk “Wypełnij wniosek” aby przejść do wniosku wizowego online na Malawi.
Cena wizy
Pośrednictwo:
184.5 PLN
Opłata konsularna:
125 EUR
Kurier do konsulatu w Berlinie i z powrotem:
0 PLN
Razem: 755.5 PLN
Sprawdź jakich dokumentów będziesz potrzebował
  • Paszport ważny co najmniej 180 dni po dacie zakończenia podróży
  • 2 x aktualne zdjęcie - pobierz wymagania dot. zdjęcia
  • 2 x wypełniony wniosek wizowy
  • Kopia rezerwacji biletu lotniczego
Dodatkowe informacje
  • Konsulat ma prawo odmowy wydania wizy, zmiany wnioskowanej krotności, zmiany terminu ważności wizy bez podania przyczyny.
  • Czas wyrabiania wiz podano w dniach roboczych konsulatu. Czas wyrabiania wiz liczony jest od następnego dnia po otrzymaniu przez naszego pracownika wszystkich niezbędnych dokumentów do otrzymania wizy.
  • W przypadku konieczności wizowania paszportów w innym mieście, niż miejsce składania dokumentów należy doliczyć 2 dni na przesyłki kurierskie.
  • Zrobienie rezerwacji lotniczej lub hotelowej - 12,3 zł
Ważne
  • Dokumenty powinny być w języku niemieckim lub angielskim

Spodobała Ci się nasza strona wizowa, a może nie jesteś z niej zadowolony/a? Będziemy wdzięczni za Twój komentarz:)