Wizy do Azerbejdżanu w 2 prostych krokach.

Wypełnij wniosek on-line

Tylko u Nas! Wnioski wizowe on-line zapewniające podpowiedzi podczas wypełniania oraz ich weryfikację.

Twoja wiza jest gotowa!

Właściwy dokument otrzymasz na adres e-mail.

Lonely Planet poleca aina.pl. Figurujemy jako firma, przez którą w łatwy sposób można wyrobić wizę.

Wybierz wizę najlepiej pasującą do Twoich potrzeb

Krotność wizy
    
Typ wizy

Opis:
- turystyka, odwiedziny rodziny, biznes, rozmowy handlowe, wizyty na targach, podpisywanie umów.

Ważność wiz:
- maks. 30 dni od daty wydania.

Czas wyrabiania
  

Nie wiesz jaką wizę potrzebujesz? Przeczytaj tą podpowiedź.

Planujesz podróż do Azerbejdżanu w 2017 roku? Wybierz wizę dostosowaną do Twojego wyjazdu. Jadąc w celu zwiedzania państwa czy też na targi lub na spotkanie z kontrahentami, wybierz wizę turystyczną / biznesową. Jeśli posiadasz zaproszenie biznesowe, wybierz wizę biznesową 30-dniową; a jeśli zaproszenie prywatne, to najlepsza dla Ciebie będzie wiza prywatna 30-dniowa. Powyższe wizy upoważniają do jednokrotnego przekroczenia granicy Azerbejdżanu. Natomiast wielokrotną wizę biznesową ważną przez rok, mogą uzyskać osoby wyjeżdżające w celach biznesowych lub w celu wykonania prac zleconych. Zaznacz wybrane właściwości i kliknij przycisk Wypełnij wniosek aby przejść do wniosku wizowego online do Azerbejdżanu.

Zanim wyjedziesz do Azerbejdżanu

Pobierz darmowy mini-przewodnik.

Cena wizy
Pośrednictwo:
123 PLN
Opłata za e-wizę:
20 USD
Razem: 209 PLN

Potrzebujesz pomocy?

Zadaj pytanie

Podoba Ci się strona? Podziel się.

Sprawdź jakich dokumentów będziesz potrzebował
  • Wypełniony wniosek wizowy (Kliknij przycisk Wypełnij wniosek on line)
  • Kolorowy skan paszportu (pierwsza strona z danymi)
  • Kolorowy skan zdjęcia paszportowego
Dodatkowe informacje
  • Konsulat ma prawo odmowy wydania wizy, zmiany wnioskowanej krotności, zmiany terminu ważności wizy bez podania przyczyny.
  • Czas wyrabiania wiz podano w dniach roboczych konsulatu. Czas wyrabiania wiz liczony jest od następnego dnia po otrzymaniu przez naszego pracownika wszystkich niezbędnych dokumentów do otrzymania wizy.
  • Zrobienie rezerwacji lotniczej lub hotelowej - 12,3 zł
  • E-wiza nie wymaga dostarczenia paszportu do naszego biura. Klient otrzymuje promesą na adres email.

Spodobała Ci się nasza strona wizowa, a może nie jesteś z niej zadowolony/a? Będziemy wdzięczni za Twój komentarz:)

Często zadawane pytania: Wizy do Azerbejdżanu

1. Planuję wyjazd turystyczny do Azerbejdżanu. Czy potrzebuję wizy? Jeśli tak – jak długo trwa jej wyrobienie i jakie dokumenty muszę złożyć?

Tak, obywatele polscy wjeżdżający do Azerbejdżanu muszą wyrobić wizę. Czas wyrabiania wizy to 3 dni w trybie super ekspresowym lub 12 dni w trybie zwykłym. Aby wyrobić wizę turystyczną wystarczy, że wypełnisz wniosek online na naszej stronie, dołączysz do niego kolorowe skany: ważnego paszportu, zdjęcia paszportowego oraz jeśli posiadasz, rezerwacji lotniczej.

2. Czy aby pojechać do Azerbejdżanu wymagane jest ubezpieczenie?

Ubezpieczenie nie jest wymagane, ale zalecamy jego wykupienie ze względu na wysokie koszty opieki medycznej.

Ubezpieczenie turystyczne do Azerbejdżanu możesz kupić online tutaj.

3. Staram się o wizę turystyczną i widzę obok napis e-wiza, co to znaczy?

Jest to wiza, którą otrzymasz on-line. Aplikując w ten sposób otrzymasz wizę na adres e-mail. W tym przypadku wystarczy nam kolorowy skan: paszportu (pierwsza strona z danymi) i zdjęciem.

4. Jak długo ważna jest wiza turystyczna do Azerbejdżanu?

Wiza turystyczna jest ważna przez maksymalnie 30 dni, ale na terenie Azerbejdżanu możesz przebywać według dat podanych we wniosku.

5. Czy na wizie turystycznej do Azerbejdżanu mogę udać się na targi biznesowe?

Tak, wiza turystyczna jest również wydawana w celu wizyt na targach.

6. Jestem pracownikiem firmy i jadę w celach biznesowych do Azerbejdżanu, jakie dokumenty powinienem posiadać, aby uzyskać wizę?

Należy przedstawić następujące dokumenty:

  • Wypełniony wniosek wizowy
  • Paszport ważny co najmniej 180 dni po dacie zakończenia podróży
  • 2 zdjęcia paszportowe
  • Rezerwację biletu lotniczego
  • Zaproszenie z firmy zagranicznej w języku azerskim
  • Zaświadczenie o zatrudnieniu

7. Jestem przedsiębiorcą i jadę do Azerbejdżanu w celach biznesowych, jakie dokumenty powinienem przedstawić, by uzyskać wizę?

Jeśli jesteś przedsiębiorcą, powinieneś przedstawić następujący zestaw dokumentów:

  • Wypełniony wniosek wizowy
  • Paszport ważny co najmniej 180 dni po dacie zakończenia podróży
  • 2 zdjęcia paszportowe
  • Rezerwację biletu lotniczego
  • Zaproszenie z firmy zagranicznej w języku azerskim
  • KRS i oświadczenie o samozatrudnieniu

8. Jestem obcokrajowcem i wybieram się do Azerbejdżanu, jakie dokumenty powinienem przedstawić w celu uzyskania wizy?

Obcokrajowcy powinni przedstawić następujące dokumenty:

  • Wypełniony wniosek wizowy
  • Paszport ważny co najmniej 180 dni po dacie zakończenia podróży
  • Dwa zdjęcia paszportowe (aktualne)
  • Rezerwację biletu lotniczego
  • Zaproszenie z firmy zagranicznej w języku azerskim
  • Ksero dokumentu legitymującego pobyt w Polsce (np. zameldowanie, zaświadczenie z miejsca pracy, wiza RP, karta czasowego pobytu w RP )

9. Do Azerbejdżanu jadę odwiedzić znajomych, o jaką wizę powinienem się starać i jakie dokumenty powinienem dostarczyć?

Powinieneś się starać o wizę prywatną do Azerbejdżanu, aby ją uzyskać, powinieneś dostarczyć:

  • Wypełniony wniosek wizowy
  • Paszport ważny co najmniej 180 dni po dacie zakończenia podróży
  • 2 zdjęcia paszportowe (aktualne)
  • Rezerwację biletu lotniczego
  • Zaproszenie (imię i nazwisko, numer paszportu, adres zamieszkania na terytorium Azerbejdżanu osoby zaproszonej i okres planowanego pobytu; powinno być napisane na komputerze i podpisane ręcznie)
  • Kopię paszportu (lub dowód osobisty) strony zapraszającej

Azerbejdżan - Najciekawsze teksty z naszego blogu

Baku. Przewodnik po stolicy Azerbejdżanu

W latach swej największej popularności Baku nazywany był "Paryżem Wschodu". Po tym okresie na ulicach miasta możesz podziwiać bogato zdobione kamienice i pałace ówczesnych potentatów ropy naftowej. Dziś Baku walczy o powrót popularności. Dzięki wydobyciu wcześniej wspomnianego surowca, może tu wyrosnąć konkurencja dla Dubaju...

Czytaj więcej

Doświadczenie

Z powodzeniem świadczymy szeroko zakrojone usługi turystyczne od 2005 roku.

Rzetelna firma

Przynależność do Polskiej Izby Turystyki od 2007 roku jest gwarancją naszej rzetelności i jakości.

Technologia

Nasze usługi są dostępne na wszystkich urządzeniach przenośnych oraz stacjonarnych.

Kontakt

Warszawa 22 828 13 04

Kraków 12 422 22 09

Gdynia 58 350 06 38

Referencje

Spółka Poszukiwania Nafty i Gazu Jasło od 2007 roku korzysta z usług Aina Travel Sp. z o.o. Cały okres naszej współpracy przebiegał wzorowo i profesjonalnnie.
Grupa PGNiG Jasło

Najpopularniejsza strona wizowa

Jesteśmy najpopularniejszym serwisem pośrednictwa wizowego w Polce.

Według Alexa Rank z dnia 01.04.2016

Płatności

W biurach w Krakowie i Warszawie akceptujemy karty płatnicze i kredytowe, a także gotówkę. Wystawiamy również faktury VAT... więcej

     

Afiliacja wizowa

Bezpłatna Afiliacja Wizowa, to forma współpracy pomiędzy aina.pl a właścicielami witryn internetowych... więcej

© 2005 - 2016 Aina Travel Sp. z o.o. - Sereno Fenn'a 14/1 31-143 Kraków - ul. Nowogrodzka 31 pok. 324 00-511 Warszawa - Cookies - Regulamin - Blog - Mapa strony - O nas + Opinie o Aina Travel

Projekt siedziby naszego biura wykonało: MOTIFO - Projektowanie Wnętrz.