Wizy do Brazylii w 3 prostych krokach.

Wypełnij wniosek on-line

Tylko u nas! Bezproblemowo. Bezbłędnie. Bezpiecznie.

Dostarcz dokumenty

Możesz zamówić kuriera na naszej stronie lub dostarczyć we własnym zakresie.

Twoja wiza jest gotowa

Gwarantujemy Ci uzyskanie wizy na czas.

Lonely Planet poleca aina.pl. Figurujemy jako firma, przez którą w łatwy sposób można wyrobić wizę.

Wybierz wizę najlepiej pasującą do Twoich potrzeb

Krotność wizy
  
Typ wizy

Opis:
- praca

Ważność wiz:
- na max 365 dni.

Czas wyrabiania
  

Nie wiesz jaką wizę potrzebujesz? Przeczytaj tą podpowiedź.

Jesteś pracownikiem i chcesz wyjechać do Brazylii w 2017 roku? Aplikuj o wielokrotną wizę pracownią typu V 365-dniową. Aby ją uzyskać dostarcz nam: paszport ważny co najmniej 180 dni po dacie zakończenia podróży, wypełniony przez naszą stronę wniosek wizowy, 1 x zdjęcie paszportowe, świadectwo niekaralności, pismo przewodnie od instytucji lub firmy, którą interesant reprezentuje oraz upoważnienie Ambasady Brazylii do wydania wizy przez Wydział Imigracji (DIM) brazylijskiego Ministerstwa Spraw Zagranicznych na podstawie wcześniejszej umowy zatwierdzonej przez Generalny Zarząd do Spraw Imigracji (Coordenação-Geral de Imigração – CGIg.). Zaznacz wizę i kliknij przycisk “Wypełnij wniosek” aby przejść do wniosku wizowego online do Brazylii.
Cena wizy
Pośrednictwo:
139 PLN
Opłata konsularna:
100 USD
Razem: 566 PLN

Potrzebujesz pomocy?

Zadaj pytanie

Podoba Ci się strona? Podziel się.

Sprawdź jakich dokumentów będziesz potrzebował
  • Paszport ważny co najmniej 180 dni po dacie zakończenia podróży
  • Wypełniony wniosek wizowy (Kliknij przycisk Wypełnij wniosek on line)
  • 1 x zdjęcie paszportowe (aktualne) - pobierz wymagania dot. zdjęcia
  • Świadectwo niekaralności
  • Oryginał europejskiego aktu urodzenia
  • Pismo przewodnie od instytucji lub firmy, którą interesant reprezentuje informujące o celu pobytu oraz o danych dotyczących strony brazylijskiej
  • Upoważnienie Ambasady Brazylii do wydania wizy przez Wydział Imigracji (DIM) brazylijskiego Ministerstwa Spraw Zagranicznych na podstawie wcześniejszej umowy zatwierdzonej przez Generalny Zarząd do Spraw Imigracji (Coordenação-Geral de Imigração – CGIg.)
Dodatkowe informacje
  • Konsulat ma prawo odmowy wydania wizy, zmiany wnioskowanej krotności, zmiany terminu ważności wizy bez podania przyczyny.
  • Czas wyrabiania wiz podano w dniach roboczych konsulatu. Czas wyrabiania wiz liczony jest od następnego dnia po otrzymaniu przez naszego pracownika wszystkich niezbędnych dokumentów do otrzymania wizy.
  • W przypadku konieczności wizowania paszportów w innym mieście, niż miejsce składania dokumentów należy doliczyć 2 dni na przesyłki kurierskie. Szczególnie w przypadku wiz w trybie SuperEkspres.
  • Zrobienie rezerwacji lotniczej lub hotelowej - 12,3 zł
Ważne
  • Ambasada musi być uprzednio upoważniona przez Wydział Imigracji (DIM) brazylijskiego Ministerstwa Spraw Zagranicznych, na podstawie wcześniejszego zatwierdzenia umowy przez Generalny Zarząd do Spraw Imigracji (Coordenacao-Geral de Imigracao - CGIg.) brazylijskiego Ministerstwa Pracy i Zatrudnienia (MPZ). W tych przypadkach strona brazylijska jest odpowiedzialna za procedurę ubiegania się o zatwierdzenie umowy (zezwolenie do pracy) przy MPZ.
  • Wiza pracownicza typu V może być wydana obcokrajowcowi, który planuje wjazd do Brazylii w następujących celach:
    1. podjęcia pracy na podstawie umowy podpisanej ze stroną brazylijską;
    2. prowadzenia usługi dla brazylijskiego Rządu na podstawie umowy, konwencji lub międzynarodowego aktu w których Brazylia stanowi część, uznanych przez brazylijskie Ministerstwo Spraw Zagranicznych;
    3. prowadzenia usługi dla instytucji religijnej lub pomocy społecznej jako wolontariusz, nie będącemu w stosunkach pracy z brazylijską osobą prawną;
    4. prowadzenia usługi opieki technicznej wynikającej z umowy, porozumienia o współpracy, konwencji lub innych podobnych instrumentów podpisanych z zagraniczną osobą prawną;
    5. szkolenia zawodowego bezpośrednio po zakończeniu studiów wyższych lub studiów technicznych, nie będącemu w stosunkach pracy z brazylijską osobą prawną;
    6. szkolenia pracownika zagranicznej firmy, która posiada filię w Brazylii, nie wynagradzanemu przez stronę brazylijską;
    7. uczenia języków obcych;
    8. członka załogi statku, który operuje na brazylijskich wodach terytorialnych na podstawie umowy czarterowej, świadczenia usługi lub ryzyka podpisanej z brazylijską osobą prawną;
    9. członka załogi zagranicznego kutra czarterowanego przez brazylijską firmę;
    10. członka załogi oraz innych fachowców, którzy wykonują odpłatną działalność na pokładzie statku pasażerskiego w rejsach po brazylijskich wodach przybrzeżnych oraz rzecznych.

Spodobała Ci się nasza strona wizowa, a może nie jesteś z niej zadowolony/a? Będziemy wdzięczni za Twój komentarz:)

Doświadczenie

Z powodzeniem świadczymy szeroko zakrojone usługi turystyczne od 2005 roku.

Rzetelna firma

Przynależność do Polskiej Izby Turystyki od 2007 roku jest gwarancją naszej rzetelności i jakości.

Technologia

Nasze usługi są dostępne na wszystkich urządzeniach przenośnych oraz stacjonarnych.

Kontakt

Warszawa 22 828 13 04

Kraków 12 422 22 09

Gdynia 58 350 06 38

Referencje

Z Aina Travel współpracujemy od kwietnia 2009 r. w zakresie organizacji podróży – marzeń naszych podopiecznych. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wysokiej jakości oferowanych usług.
Fundacja Mam Marzenie

Najpopularniejsza strona wizowa

Jesteśmy najpopularniejszym serwisem pośrednictwa wizowego w Polce.

Według Alexa Rank z dnia 01.04.2016

Płatności

W biurach w Krakowie i Warszawie akceptujemy karty płatnicze i kredytowe, a także gotówkę. Wystawiamy również faktury VAT... więcej

     

Afiliacja wizowa

Bezpłatna Afiliacja Wizowa, to forma współpracy pomiędzy aina.pl a właścicielami witryn internetowych... więcej

© 2005 - 2016 Aina Travel Sp. z o.o. - Sereno Fenn'a 14/1 31-143 Kraków - ul. Nowogrodzka 31 pok. 324 00-511 Warszawa - Cookies - Regulamin - Blog - Mapa strony - O nas + Opinie o Aina Travel

Projekt siedziby naszego biura wykonało: MOTIFO - Projektowanie Wnętrz.