Wiza do Chin w 3 prostych krokach.

Wypełnij wniosek on-line

Tylko u nas! Bezproblemowo. Bezbłędnie. Bezpiecznie.

Dostarcz dokumenty

Możesz zamówić kuriera na naszej stronie lub dostarczyć we własnym zakresie.

Twoja wiza jest gotowa

Gwarantujemy Ci uzyskanie wizy na czas.

Wiza turystyczna czy biznesowa?

Wybierasz się do Chin w 2019 roku, ale nie wiesz jaką wizę wybrać? Podpowiadamy:

Rodzaje wiz:
- turystyczna – jeśli jedziesz pozwiedzać Chiny lub spotkać się ze znajomymi
- biznesowa – gdy czeka Cię spotkanie z kontrahentem lub podpisujesz umowę handlową
- naukowa – jeśli pragniesz podjąć naukę w Chinach lub wziąć udział w konferencji

Rodzaje wiz do: Chiny

Krotność wizy
      
Typ wizy

Opis:

- turystyka
- udział w targach jako zwiedzający

Ważność wiz:

- 90 dni od momentu wydania,
- do 30 dni pobytu.

Czas wyrabiania
    

Lonely Planet poleca aina.pl.
Figurujemy jako firma, przez którą w łatwy sposób można wyrobić wizę.

Cena wizy
Pośrednictwo:
197 PLN
Opłata konsularna:
260 PLN
Obowiązkowa opłata Chińskiego Centrum Wizowego:
185 PLN
Razem: 642 PLN

Potrzebujesz pomocy?

Zadaj pytanie

Zanim wyjedziesz do Chin

Pobierz darmowy mini-przewodnik.



Gorilo - Inna porównywarka ubezpieczeń turystycznych

Wymagane dokumenty

  • Oryginał paszportu ważny co najmniej 180 dni po dacie zakończenia podróży ( posiadający 6 wolnych stron: 3 kartki - obok siebie lub obustronnie puste )
  • Kopia paszportu (strona ze zdjęciem)
  • Wypełniony wniosek wizowy (Kliknij przycisk Wypełnij wniosek on line)
  • 2 x zdjęcie paszportowe (aktualne) - pobierz wymagania dot. zdjęcia
  • Obowiązkowa rezerwacja hotelowa na każdy planowany wjazd i wyjazd
  • Obowiązkowa rezerwacja lotnicza na każdy planowany wjazd i wyjazd

Dodatkowe informacje

  • Konsulat ma prawo odmowy wydania wizy, zmiany wnioskowanej krotności, zmiany terminu ważności wizy bez podania przyczyny.
  • Czas wyrabiania wiz podano w dniach roboczych konsulatu. Czas wyrabiania wiz liczony jest od następnego dnia po otrzymaniu przez naszego pracownika wszystkich niezbędnych dokumentów do otrzymania wizy.
  • Wizy do Chin wyrabiamy tylko dla osób z polskim paszportem.
  • Jeżeli w trakcie pobytu planowany jest wyjazd z Chin np. do Hong Kongu, Tajwanu, Macao oraz ponowny powrót do Chin, należy wyrobić wizę 2-krotną
  • Zrobienie rezerwacji lotniczej lub hotelowej - 65 zł

Ważne

  • Wjazd do Chin musi się odbyć nie później niż 3 dni przed końcem ważności wizy.

Zdjęcie do wniosku wizowego

Zdjęcia te określane są jako "biometryczne", czyli mające pozwolić na identyfikację osoby po stałych cechach biometrycznych twarzy.

Cechy zdjęcia do wizy:

  • tło: jednolite, jasne
  • forma: na wprost, otwarte oczy, twarz nieprzysłonięta włosami, naturalny wyraz twarzy i zamknięte usta
  • w kolorze, dobra ostrość, pokazujące wyraźnie oczy i twarz z obu stron od wierzchołka
  • głowy do górnej części barków, tak, aby twarz zajmowała 70-80% fotografii
  • bez nakrycia głowy i okularów z ciemnymi szkłami
  • wykonane w ciągu ostatnich 6 miesięcy


Często zadawane pytania: Wiza do Chin

Opinie



Doświadczenie

Z powodzeniem świadczymy szeroko zakrojone usługi turystyczne od 2005 roku.

Rzetelna firma

Przynależność do Polskiej Izby Turystyki od 2007 roku jest gwarancją naszej rzetelności i jakości.

Technologia

Nasze usługi są dostępne na wszystkich urządzeniach przenośnych oraz stacjonarnych.

Płatności

W biurach w Krakowie i Warszawie akceptujemy karty płatnicze i kredytowe, a także gotówkę. Wystawiamy również faktury VAT... więcej

     

Współpraca z biurami podróży

Prowadzisz biuro podróży lub organizujesz wyprawy lub eskapady w najdalsze zakątki świata? Zacznij zarabiać na pośrednictwie wizowym ... więcej

Współpraca z bloggerami

Dla blogerów

Porednictwo wizowe dla firm i biur podróży

Wizy dla firm - Wizy dla biur podróży

© 2005 - 2019 Aina Travel Sp. z o.o. - Ślusarska 6/4 30-710 Kraków - ul. Nowogrodzka 31 pok. 324 00-511 Warszawa - Polityka prywatności - Polityka cookies - Regulamin - Blog - Mapa strony - O nas + Opinie o Aina Travel - Ambasady - Informacje wizowe