Wiza do Kanady w 2 prostych krokach.

Wypełnij wniosek on-line

Tylko u nas! Bezproblemowo. Bezbłędnie. Bezpiecznie.

Twoja wiza jest gotowa!

Właściwy dokument otrzymasz na adres e-mail.

Wiza turystyczna czy biznesowa?

Wybierasz się do Kanady w 2019? Musisz zdobyć specjalną przepustkę eTA (ważną 5 lat od momentu wyrobienia). Masz do wyboru:

Rodzaj eTA:
- turystyczna – w celach turystycznych, jeśli planujesz się spotkać z rodziną w Kanadzie etc.
- biznesowa – jeśli wybierasz się na targi, czeka Cię rozmowa handlowa

Rodzaje wiz do Kanady

Krotność wizy
  
Typ wizy

Opis:
- turystyka.

Ważność wiz:
- 5 lat od daty wydania,
- Pobyt: 6 miesięcy.

Czas wyrabiania
  

Lonely Planet poleca aina.pl.
Figurujemy jako firma, przez którą w łatwy sposób można wyrobić wizę.

Cena wizy
Pośrednictwo:
91 PLN
Opłata konsularna:
7 CAD
Razem: 112 PLN

Potrzebujesz pomocy?

Zadaj pytanie

Ubezpieczenie podróżne do Kanady

Gorilo - Inna porównywarka ubezpieczeń turystycznych


Wymagane dokumenty

  • Wypełniony wniosek wizowy (Kliknij przycisk Wypełnij wniosek on line)
  • Paszport ważny co najmniej 180 dni po dacie zakończenia podróży (ten sam, który był używany podczas aplikacji)
  • Skan paszportu (strona ze zdjęciem)

Dodatkowe informacje

  • Czas wyrabiania karty turysty podano w dniach roboczych.
  • Zrobienie rezerwacji lotniczej lub hotelowej - 65 zł
  • Konsulat ma prawo odmowy wydania wizy, zmiany wnioskowanej krotności, zmiany terminu ważności wizy bez podania przyczyny.
  • Czas wyrabiania wiz podano w dniach roboczych konsulatu. Czas wyrabiania wiz liczony jest od następnego dnia po otrzymaniu przez naszego pracownika wszystkich niezbędnych dokumentów do otrzymania wizy.
  • Electronic Travel Authorization (eTA) jest wymagana w przypadku podróży do Kanady tylko drogą lotniczą.
  • W trakcie aplikacji możesz zostać poproszony o dodatkowe dokumenty np. zaświadczenie medyczne
  • Ostatecznie o wjeździe i długości pobytu w Kanadzie decyduje służba graniczna, która po przylocie poprosi Cię o dokumenty (eTa i paszport) i zada kilka pytań.

Zdjęcie do wniosku wizowego

Zdjęcia te określane są jako "biometryczne", czyli mające pozwolić na identyfikację osoby po stałych cechach biometrycznych twarzy.

Cechy zdjęcia do wizy:

  • tło: jednolite, jasne
  • forma: na wprost, otwarte oczy, twarz nieprzysłonięta włosami, naturalny wyraz twarzy i zamknięte usta
  • w kolorze, dobra ostrość, pokazujące wyraźnie oczy i twarz z obu stron od wierzchołka
  • głowy do górnej części barków, tak, aby twarz zajmowała 70-80% fotografii
  • bez nakrycia głowy i okularów z ciemnymi szkłami
  • wykonane w ciągu ostatnich 6 miesięcy


Często zadawane pytania: Wiza do Kanady

Opinie



Doświadczenie

Z powodzeniem świadczymy szeroko zakrojone usługi turystyczne od 2005 roku.

Rzetelna firma

Przynależność do Polskiej Izby Turystyki od 2007 roku jest gwarancją naszej rzetelności i jakości.

Technologia

Nasze usługi są dostępne na wszystkich urządzeniach przenośnych oraz stacjonarnych.

Płatności

W biurach w Krakowie i Warszawie akceptujemy karty płatnicze i kredytowe, a także gotówkę. Wystawiamy również faktury VAT... więcej

     

Współpraca z biurami podróży

Prowadzisz biuro podróży lub organizujesz wyprawy lub eskapady w najdalsze zakątki świata? Zacznij zarabiać na pośrednictwie wizowym ... więcej

Współpraca z bloggerami

Dla blogerów

Porednictwo wizowe dla firm i biur podróży

Wizy dla firm - Wizy dla biur podróży

© 2005 - 2019 Aina Travel Sp. z o.o. - Ślusarska 6/4 30-710 Kraków - ul. Nowogrodzka 31 pok. 324 00-511 Warszawa - Polityka prywatności - Polityka cookies - Regulamin - Blog - Mapa strony - O nas + Opinie o Aina Travel - Ambasady - Informacje wizowe