Wizy do Kazachstanu w 3 prostych krokach.

Wypełnij wniosek on-line

Tylko u nas! Bezproblemowo. Bezbłędnie. Bezpiecznie.

Dostarcz dokumenty

Możesz zamówić kuriera na naszej stronie lub dostarczyć we własnym zakresie.

Twoja wiza jest gotowa

Gwarantujemy Ci uzyskanie wizy na czas.

!UWAGA! Z dniem 01.01.2017 r. obywatele polscy udający się do Kazachstanu w celach: turystycznym lub biznesowym, na okres pobytu do 30 dni, nie muszą posiadać wizy. W pozostałych przypadkach takich jak wiza: do pracy, na naukę, prowadzenie działalności misyjnej i wykonywanie pracy kierowcy w transporcie międzynarodowym - dokument nadal jest wymagany. Zgodnie z informacją na stronie Ambasady Kazachstanu, ruch bezwizowy będzie obowiązywał bezterminowo.

Lonely Planet poleca aina.pl. Figurujemy jako firma, przez którą w łatwy sposób można wyrobić wizę.

Wybierz wizę najlepiej pasującą do Twoich potrzeb

Krotność wizy
      
Typ wizy

Opis:
Wycieczki, zwiedzanie Kazachstanu, przejazdy samochodowe.

Ważność wiz:
Ważność wiz: według dat określonych we wniosku wizowym.

Czas wyrabiania
  

Nie wiesz jaką wizę potrzebujesz? Przeczytaj tą podpowiedź.

Planujesz wyjazd do Kazachstanu w 2017 roku? Świetnie, pomożemy Ci wypełnić wniosek, założyć niezbędne rezerwacje lotnicze oraz hotelowe, a także ubezpieczymy Twoją podróż! Wybierz właściwą wizę ze względu na charakter Twojego wyjazdu. Jeśli jedziesz pozwiedzać lub na targi branżowe, wybierz wizę turystyczną; jeśli jedziesz spotkać się z kontrahentami czy też wystawiać się na targach, wybierz wizę biznesową. Do wyboru masz wizę upoważniającą do 1-, 2-krotnego i wielokrotnego przekraczania granicy Kazachstanu. Zaznacz wybrane opcje i kliknij przycisk “Wypełnij wniosek on-line” aby przejść do wniosku wizowego do Kazachstanu.
Cena wizy
Pośrednictwo:
381 PLN
Opłata konsularna:
35 EUR
Razem: 535 PLN

Potrzebujesz pomocy?

Zadaj pytanie

Podoba Ci się strona? Podziel się.

Sprawdź jakich dokumentów będziesz potrzebował
  • Paszport ważny co najmniej 180 dni po dacie zakończenia podróży
  • Wypełniony wniosek wizowy
  • 1 x zdjęcie paszportowe (aktualne) - pobierz wymagania dot. zdjęcia
  • Zaświadczenie z miejsca pracy o zatrudnianiu (w przypadku prowadzenia własnej działalności lub Spółki prosimy o wpis do ewidencji / KRS)
Dodatkowe informacje
  • Informujemy, że obecnie nie jesteśmy w stanie zapewnić zaproszeń w trybie ekspresowym. Po więcej informacji prosimy o kontakt z biurem.
  • Konsulat ma prawo odmowy wydania wizy, zmiany wnioskowanej krotności, zmiany terminu ważności wizy bez podania przyczyny.
  • Czas wyrabiania wiz podano w dniach roboczych konsulatu. Czas wyrabiania wiz liczony jest od następnego dnia po otrzymaniu przez naszego pracownika wszystkich niezbędnych dokumentów do otrzymania wizy.
  • W przypadku konieczności wizowania paszportów w innym mieście, niż miejsce składania dokumentów należy doliczyć 2 dni na przesyłki kurierskie. Szczególnie w przypadku wiz w trybie SuperEkspres.
  • Zrobienie rezerwacji lotniczej lub hotelowej - 65 zł


Często zadawane pytania: Wizy do Kazachstanu

1. Jakie dokumenty są mi niezbędnie potrzebne do uzyskania wizy turystycznej do Kazachstanu?

Aby otrzymać wizę do Kazachstanu, należy przygotować: paszport ważny co najmniej 180 dni po zakończeniu podróży, wypełniony wniosek wizowy, jedno aktualne zdjęcie paszportowe, a także zaświadczenie z miejsca pracy o zatrudnianiu. W przypadku wizy turystycznej wymagane przez Konsulat jest również poparcie wizowe (voucher turystyczny) oraz zaświadczenie z miejsca pracy o zatrudnianiu.

2. Czy za waszym pośrednictwem mogę wyrobić poparcie wizowe (voucher turystyczny)?

Tak, w przypadku składania dokumentów na wizę turystyczną przez Aina Travel, poparcie wizowe również można wyrobić przez nas.

3. Co musi zawierać zaświadczenie z miejsca pracy?

Zaświadczenie o zatrudnieniu musi zawierać dane osobowe wraz ze stanowiskiem pracy oraz dane firmy zatrudniającej.

4. Czy muszę się osobiście stawić w konsulacie w Warszawie, albo w innym mieście, aby uzyskać wizę do Kazachstanu?

Korzystając z naszych usług możesz załatwić wszystkie formalności wizowe bez wychodzenia z domu. W pierwszym kroku prosimy wypełnić wniosek wizowy on-line, który następnie zostanie zweryfikowany przez nas. Po wypełnieniu wniosku będziesz mógł również wybrać sposób dostawy, a także ubezpieczyć swoja podróż. Zachęcamy do zamówienia kuriera, co na pewno ograniczy Pana koszty i zaoszczędzi czas. Dokumenty możesz również złożyć osobiście w jednym z naszych biur.

Opinie



Doświadczenie

Z powodzeniem świadczymy szeroko zakrojone usługi turystyczne od 2005 roku.

Rzetelna firma

Przynależność do Polskiej Izby Turystyki od 2007 roku jest gwarancją naszej rzetelności i jakości.

Technologia

Nasze usługi są dostępne na wszystkich urządzeniach przenośnych oraz stacjonarnych.

Kontakt

Warszawa 22 828 13 04

Kraków 12 422 22 09

Gdynia 58 350 06 38

Referencje

Wysoka jakość usług oraz kompetencja, pozwala nam na wyrażenie opinii, że Aina Travel to godny partner do nawiązania współpracy.
B.P. Herodot

Najpopularniejsza strona wizowa

Jesteśmy najpopularniejszym serwisem pośrednictwa wizowego w Polce.

Według Alexa Rank z dnia 27.09.2017

Płatności

W biurach w Krakowie i Warszawie akceptujemy karty płatnicze i kredytowe, a także gotówkę. Wystawiamy również faktury VAT... więcej

     

Współpraca z biurami podróży

Prowadzisz biuro podróży lub organizujesz wyprawy lub eskapady w najdalsze zakątki świata? Zacznij zarabiać na pośrednictwie wizowym ... więcej

© 2005 - 2017 Aina Travel Sp. z o.o. - Sereno Fenn'a 14/1 31-143 Kraków - ul. Nowogrodzka 31 pok. 324 00-511 Warszawa - Cookies - Regulamin - Blog - Mapa strony - O nas + Opinie o Aina Travel