Wizy do Mongolii w 3 prostych krokach.

Wypełnij wniosek on-line

Tylko u nas! Bezproblemowo. Bezbłędnie. Bezpiecznie.

Dostarcz dokumenty

Możesz zamówić kuriera na naszej stronie lub dostarczyć we własnym zakresie.

Twoja wiza jest gotowa

Gwarantujemy Ci uzyskanie wizy na czas.

Mamy zniżki :)

- 15% taniej (pośrednictwo wizowe) dla grup powyżej 5 osób
- 30% taniej (pośrednictwo wizowe) dla grup powyżej 10 osób
- 10% taniej (pośrednictwo wizowe) dla studentów i osób poniżej 26 lat
* zniżki nie łączą się ze sobą, ani z innymi promocjami wizowymi widocznymi na stronie

Lonely Planet poleca aina.pl. Figurujemy jako firma, przez którą w łatwy sposób można wyrobić wizę.

Wybierz wizę najlepiej pasującą do Twoich potrzeb

Krotność wizy
    
Typ wizy

Opis:
- turystyka, zwiedzanie,
- wizyty; na targach, rodziny / znajomych,
- sprawy prywatne.

Ważność wiz:
- 30 dni.

Czas wyrabiania
  

Nie wiesz jaką wizę potrzebujesz? Przeczytaj tą podpowiedź.

Czy chcesz szybko i bezproblemowo wyrobić wizę do Mongolii w domowym zaciszu? Wystarczy na stronie Aina.pl wypełnić wniosek wizowy on-line na 2017 rok i zaznaczyć odbiór dokumentów w mieszkaniu. Zobacz ile to kosztuje - poniżej cena pośrednictwa wizowego oraz koszty wizy do Mongolii. Wyrób wizę turystyczno-biznesową / pobytową / tranzytową w 5 min, bez konieczności udawania się na ul. Tadeusza Rejtana w Ambasadzie Mongolii w Warszawie czy konsulacie. Przekonaj się, że szybko i łatwo załatwić wizę do Mongolii możesz tylko z Aina.pl. Do dzieła!

Zanim wyjedziesz do Mongolii

Pobierz darmowy mini-przewodnik.

Cena wizy
DZISIAJ WIZA 50 zł TANIEJ!
Pośrednictwo:
149 PLN 99 PLN
Opłata konsularna:
60 EUR
Opłata bankowa:
20 PLN
Razem: 381 PLN

Potrzebujesz pomocy?

Zadaj pytanie

Podoba Ci się strona? Podziel się.

Sprawdź jakich dokumentów będziesz potrzebował
  • Paszport ważny co najmniej 180 dni po dacie zakończenia podróży
  • Wypełniony w języku angielskim wniosek wizowy
  • 1 x zdjęcie paszportowe (aktualne) - pobierz wymagania dot. zdjęcia
  • Rezerwacja lotnicza lub kolejowa
  • Rezerwacja hotelu
Dodatkowe informacje
  • Konsulat ma prawo odmowy wydania wizy, zmiany wnioskowanej krotności, zmiany terminu ważności wizy bez podania przyczyny.
  • Czas wyrabiania wiz podano w dniach roboczych konsulatu. Czas wyrabiania wiz liczony jest od następnego dnia po otrzymaniu przez naszego pracownika wszystkich niezbędnych dokumentów do otrzymania wizy.
  • W przypadku konieczności wizowania paszportów w innym mieście, niż miejsce składania dokumentów należy doliczyć 2 dni na przesyłki kurierskie. Szczególnie w przypadku wiz w trybie SuperEkspres.
Ważne
  • W przypadku podróży samochodem prosimy o kontakt z biurem

Spodobała Ci się nasza strona wizowa, a może nie jesteś z niej zadowolony/a? Będziemy wdzięczni za Twój komentarz:)

Często zadawane pytania: Wizy do Mongolii

1. Słyszałem, że jeśli jadę do Mongolii na okres do 30 dni znów potrzebuję wizy, czy to prawda?

Tak, Ministerstwo Spraw Zagranicznych Mongolii przywróciło obowiązek wizowy dla obywateli Polski, którzy zamierzają przyjechać do tego państwa na okres do 30 dni.

2. Jadę do Mongolii w celach turystycznych, o jaką wizę powinienem się ubiegać i jakie dokumenty będą mi potrzebne?

W takim przypadku oczywiście wymagana jest wiza turystyczna. Można wybrać wizę jednokrotną, jeśli Mongolia jest krajem docelowym podróży lub dwukrotną, jeśli masz zamiar dwukrotnie wjechać do tego kraju w okresie nie dłuższym niż 30 dni. A będą Ci potrzebne następujące dokumenty: paszport ważny co najmniej 180 dni po dacie zakończenia podróży, jedno zdjęcie paszportowe i wypełniony przez naszą stronę wniosek wizowy.

3. Wybieram się do Mongolii w celach biznesowych, jakie dokumenty są mi potrzebne do wyrobienia wizy biznesowej?

W tym przypadku o oprócz standardowych dokumentów takich jak ważny paszport, zdjęcie paszportowe i wypełniony wniosek wizowy wymagane jest również zaproszenie od firmy/instytucji zapraszającej.

4. Wybieram się w podróż po Azji, Mongolia będzie tylko krajem przejazdowym, czy mogę ubiegać się o wizę tranzytową i jak długo będzie ona ważna?

Oczywiście, jeśli Mongolia jest tylko krajem przejazdowym możesz ubiegać się o wizę tranzytową. Jest ona ważna do 5 dni.

5. Jak długo muszę czekać na wyrobienie wizy?

Standardowo, od momentu dostarczenia kompletu dokumentów do mongolskiej wizy, trzeba czekać ok 7 dni roboczych. Sugerowany czas obowiązuje dla wszystkich wiz wymienionych na stronie.

Mongolia - Najciekawsze teksty z naszego blogu

Zanim wyjedziesz do Mongolii

Planujesz podróż do Mongolii? W takim razie koniecznie musisz przeczytać nasz wpis na blogu, w którym zawarliśmy najbardziej istotne informacje na temat tego kraju. Piszemy m.in. o tym: jak uzyskać wizę, czym poruszać się po kraju, jakie ubezpieczenie wykupić, jakich potraw spróbować, jak zorganizować sobie nocleg oraz wiele innych...

Czytaj więcej

Wznowiono obowiązek wizowy do Mongolii na pobyt do 30 dni

W 2015 roku władze Mongolii zniosły obowiązek wizowy do swojego kraju, jednak od początku 2016 roku znów wymagane są wizy na pobyt do 30 dni. To znaczy, że znów trzeba ubiegać się o wizy turystyczne i biznesowe, a w przypadku przejadu przez Mongolię do innego kraju, również o wizy tranzytowe...

Czytaj więcej

Doświadczenie

Z powodzeniem świadczymy szeroko zakrojone usługi turystyczne od 2005 roku.

Rzetelna firma

Przynależność do Polskiej Izby Turystyki od 2007 roku jest gwarancją naszej rzetelności i jakości.

Technologia

Nasze usługi są dostępne na wszystkich urządzeniach przenośnych oraz stacjonarnych.

Kontakt

Warszawa 22 828 13 04

Kraków 12 422 22 09

Gdynia 58 350 06 38

Referencje

Wysoka jakość usług oraz kompetencja, pozwala nam na wyrażenie opinii, że Aina Travel to godny partner do nawiązania współpracy.
B.P. Herodot

Najpopularniejsza strona wizowa

Jesteśmy najpopularniejszym serwisem pośrednictwa wizowego w Polce.

Według Alexa Rank z dnia 01.04.2016

Płatności

W biurach w Krakowie i Warszawie akceptujemy karty płatnicze i kredytowe, a także gotówkę. Wystawiamy również faktury VAT... więcej

     

Afiliacja wizowa

Bezpłatna Afiliacja Wizowa, to forma współpracy pomiędzy aina.pl a właścicielami witryn internetowych... więcej

© 2005 - 2016 Aina Travel Sp. z o.o. - Sereno Fenn'a 14/1 31-143 Kraków - ul. Nowogrodzka 31 pok. 324 00-511 Warszawa - Cookies - Regulamin - Blog - Mapa strony - O nas + Opinie o Aina Travel

Projekt siedziby naszego biura wykonało: MOTIFO - Projektowanie Wnętrz.