Wizy do Namibii w 3 prostych krokach.

Wypełnij wniosek on-line

Tylko u nas! Bezproblemowo. Bezbłędnie. Bezpiecznie.

Dostarcz dokumenty

Możesz zamówić kuriera na naszej stronie lub dostarczyć we własnym zakresie.

Twoja wiza jest gotowa

Gwarantujemy Ci uzyskanie wizy na czas.

Tylko jedna przesyłka kurierska dla grupy. W przypadku zamówień dla grup (min. 2 osoby) do rachunku zostanie doliczona tylko jedna przesyłka kurierska do Berlina, gdzie znajduje się Ambasada Namibii.

Lonely Planet poleca aina.pl. Figurujemy jako firma, przez którą w łatwy sposób można wyrobić wizę.

Wybierz wizę najlepiej pasującą do Twoich potrzeb

Krotność wizy
    
Typ wizy

Opis:
- turystyka, zwiedzanie,
- wizyty; na targach, u rodziny / znajomych,
- sprawy prywatne.

Ważność wiz:
- wg dni zawartych we wniosku.

Czas wyrabiania
  

Nie wiesz jaką wizę potrzebujesz? Przeczytaj tą podpowiedź.

Wyjeżdżasz do Namibii w 2017 roku? Wybierz właściwą wizę ze względu na charakter Twojego wyjazdu. Jeśli jedziesz pozwiedzać, odwiedzić rodzinę, znajomych lub na targi branżowe, wybierz wizę turystyczną; a jeśli jedziesz spotkać się z kontrahentami, podpisać umowę czy też do pracy, wybierz wizę biznesową. W zależności od charakteru Twojego wyjazdu, możesz ubiegać się o wizę upoważniającą do jednokrotnego lub dwukrotnego przekraczania granicy Namibii. Zaznacz wybraną wizę i kliknij przycisk “Wypełnij wniosek” aby przejść do wniosku wizowego online do Namibii.
Cena wizy
Pośrednictwo:
225 PLN
Opłata konsularna:
50 EUR
Kurier do konsulatu w Berlinie i z powrotem:
356.7 PLN
Razem: 800.7 PLN

Potrzebujesz pomocy?

Zadaj pytanie

Podoba Ci się strona? Podziel się.

Sprawdź jakich dokumentów będziesz potrzebował
  • Paszport ważny co najmniej 180 dni po dacie zakończenia podróży z dwiema wolnymi stronami
  • 2 x Wypełniony wniosek wizowy (Kliknij przycisk Wypełnij wniosek on line)
  • 3 x zdjęcie paszportowe (aktualne) podpisane na odwrocie - pobierz wymagania dot. zdjęcia
  • Rezerwacja lotnicza w dwie strony
  • Rezerwacje hotelowe na cały okres trwania wizy
  • Kopia polisy ubezpieczeniowej (ważnej na cały okres trwania wizy) - w języku angielskim
Dodatkowe informacje
  • Konsulat przyjmuje dokumenty najwcześniej 50 dni przed planowaną datą wjazdu.
  • Konsulat ma prawo odmowy wydania wizy, zmiany wnioskowanej krotności, zmiany terminu ważności wizy bez podania przyczyny.
  • Czas wyrabiania wiz podano w dniach roboczych konsulatu. Czas wyrabiania wiz liczony jest od następnego dnia po otrzymaniu przez naszego pracownika wszystkich niezbędnych dokumentów do otrzymania wizy.
  • Zrobienie rezerwacji lotniczej lub hotelowej - 25 zł

Spodobała Ci się nasza strona wizowa, a może nie jesteś z niej zadowolony/a? Będziemy wdzięczni za Twój komentarz:)

Doświadczenie

Z powodzeniem świadczymy szeroko zakrojone usługi turystyczne od 2005 roku.

Rzetelna firma

Przynależność do Polskiej Izby Turystyki od 2007 roku jest gwarancją naszej rzetelności i jakości.

Technologia

Nasze usługi są dostępne na wszystkich urządzeniach przenośnych oraz stacjonarnych.

Kontakt

Warszawa 22 828 13 04

Kraków 12 422 22 09

Gdynia 58 350 06 38

Referencje

Z Aina Travel współpracujemy od kwietnia 2009 r. w zakresie organizacji podróży – marzeń naszych podopiecznych. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wysokiej jakości oferowanych usług.
Fundacja Mam Marzenie

Najpopularniejsza strona wizowa

Jesteśmy najpopularniejszym serwisem pośrednictwa wizowego w Polce.

Według Alexa Rank z dnia 01.04.2016

Płatności

W biurach w Krakowie i Warszawie akceptujemy karty płatnicze i kredytowe, a także gotówkę. Wystawiamy również faktury VAT... więcej

     

Afiliacja wizowa

Bezpłatna Afiliacja Wizowa, to forma współpracy pomiędzy aina.pl a właścicielami witryn internetowych... więcej

© 2005 - 2016 Aina Travel Sp. z o.o. - Sereno Fenn'a 14/1 31-143 Kraków - ul. Nowogrodzka 31 pok. 324 00-511 Warszawa - Cookies - Regulamin - Blog - Mapa strony - O nas + Opinie o Aina Travel

Projekt siedziby naszego biura wykonało: MOTIFO - Projektowanie Wnętrz.