Wiza do Tadżykistanu w 2 prostych krokach.

Wypełnij wniosek on-line

Tylko u Nas! Wnioski wizowe on-line zapewniające podpowiedzi podczas wypełniania oraz ich weryfikację.

Twoja wiza jest gotowa!

Właściwy dokument otrzymasz na adres e-mail.

Lonely Planet poleca aina.pl. Figurujemy jako firma, przez którą w łatwy sposób można wyrobić wizę.

Wybierz wizę najlepiej pasującą do Twoich potrzeb

Krotność wizy
      
Typ wizy

Opis:
- turystyka, zwiedzanie,
- wizyty; u rodziny / znajomych,
- sprawy prywatne.

Ważność wiz:
- wg dat zawartych we wniosku

Czas wyrabiania
  

Nie wiesz jaką wizę potrzebujesz? Przeczytaj tą podpowiedź.

Wybierasz się do Tadżykistanu w 2018 w celach turystycznych lub biznesowych? Wybierz właściwą wizę ze względu na długość i cel Twojego wyjazdu. Możesz ubiegać się o jednokrotną wizę turystyczną 45-dniową z pozwoleniem GBAO lub bez takiego pozwolenia. Jeśli chodzi o wizy biznesowe masz do wyboru wizy jedno-, dwu- i wielokrotne. W zależności od długości Twojego pobytu możesz ubiegać się o wizę 7-, 14-, 30- lub 60-dniową. Zaznacz wybraną wizę i kliknij przycisk “Wypełnij wniosek on-line”, aby przejść do wniosku wizowego do Tadżykistanu.
Cena wizy
Pośrednictwo:
125 PLN
Opłata konsularna:
52 USD
Razem: 311 PLN

Potrzebujesz pomocy?

Zadaj pytanie

Podoba Ci się strona? Podziel się.

Sprawdź jakich dokumentów będziesz potrzebował
  • 1 x Wypełniony wniosek wizowy (Kliknij przycisk Wypełnij wniosek on line)
  • Kopia paszportu ważnego co najmniej 180 dni po dacie zakończenia podróży
Dodatkowe informacje
  • Konsulat ma prawo odmowy wydania wizy, zmiany wnioskowanej krotności, zmiany terminu ważności wizy bez podania przyczyny.
  • Czas wyrabiania wiz podano w dniach roboczych konsulatu. Czas wyrabiania wiz liczony jest od następnego dnia po otrzymaniu przez naszego pracownika wszystkich niezbędnych dokumentów do otrzymania wizy.
  • W przypadku konieczności wizowania paszportów w innym mieście, niż miejsce składania dokumentów należy doliczyć 2 dni na przesyłki kurierskie.
  • Zrobienie rezerwacji lotniczej lub hotelowej - 65 zł


Często zadawane pytania: Wiza do Tadżykistanu

1. Czym różni się wiza turystyczna z pozwoleniem GBAO od zwykłej wizy turystycznej?

Wiza turystyczna z pozwoleniem GBAO zezwala na wjazd do Górskobadachszańskiego Okręgu Autonomicznego. W przeszłości uzyskanie pozwolenia na wjazd do tej strefy był bardzo utrudniony.

2. Czy mogę przedłużyć e-wizę turystyczną lub z pozwoleniem GBAO?

Niestety nie ma możliwości przedłużenia e-wizy turystycznej, ani z pozwoleniem GBAO.

3. Wizy biznesowe są dostępne również w wersji 2-krotnej lub wielokrotnej, a wizy turystyczne?

Wizy turystyczne są dostępne tylko w wersji jednokrotnej.

4. Jakie dokumenty są wymagane do uzyskania e-wizy turystycznej?

Aby uzyskać e-wizę turystyczną wystarczy wypełnić wniosek wizowy na naszej stronie WWW, załączyć skan strony ze zdjęciem z paszportu ważnego przez 180 dni po dacie planowanego powrotu oraz dokonać płatności.

5. Jakie dokumenty są potrzebne do uzyskania wizy biznesowej?

Aby aplikować o wizę biznesową potrzebne Ci będą: wypełniony wniosek wizowy przez naszą stronę WWW, paszport ważny co najmniej 180 dni po dacie zakończenia podróży oraz jego kopia, jedno zdjęcie, list delegujący skierowany do ambasady, zawierający informacje odnoście celu, czasu trwania podróży oraz pokrycia kosztów podróży a także zaproszenie biznesowe od partnera tadżyckiego potwierdzone przez Ministerstwo Spraw Zagranicznych Tadżykistanu (konieczne jest tylko dla wiz wielokrotnych).

Opinie



Doświadczenie

Z powodzeniem świadczymy szeroko zakrojone usługi turystyczne od 2005 roku.

Rzetelna firma

Przynależność do Polskiej Izby Turystyki od 2007 roku jest gwarancją naszej rzetelności i jakości.

Technologia

Nasze usługi są dostępne na wszystkich urządzeniach przenośnych oraz stacjonarnych.

Kontakt

Warszawa 22 828 13 04

Kraków 12 422 22 09

Gdynia 58 350 06 38

Referencje

Z Aina Travel współpracujemy od kwietnia 2009 r. w zakresie organizacji podróży – marzeń naszych podopiecznych. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wysokiej jakości oferowanych usług.
Fundacja Mam Marzenie

Najpopularniejsza strona wizowa

Jesteśmy najpopularniejszym serwisem pośrednictwa wizowego w Polce.

Według Alexa Rank z dnia 06.01.2018

Płatności

W biurach w Krakowie i Warszawie akceptujemy karty płatnicze i kredytowe, a także gotówkę. Wystawiamy również faktury VAT... więcej

     

Współpraca z biurami podróży

Prowadzisz biuro podróży lub organizujesz wyprawy lub eskapady w najdalsze zakątki świata? Zacznij zarabiać na pośrednictwie wizowym ... więcej

© 2005 - 2018 Aina Travel Sp. z o.o. - Sereno Fenn'a 14/1 31-143 Kraków - ul. Nowogrodzka 31 pok. 324 00-511 Warszawa - Cookies - Regulamin - Blog - Mapa strony - O nas + Opinie o Aina Travel