Wizy na Filipiny w 3 prostych krokach.

Wypełnij wniosek on-line

Tylko u nas! Bezproblemowo. Bezbłędnie. Bezpiecznie.

Dostarcz dokumenty

Możesz zamówić kuriera na naszej stronie lub dostarczyć we własnym zakresie.

Twoja wiza jest gotowa

Gwarantujemy Ci uzyskanie wizy na czas.

Lonely Planet poleca aina.pl. Figurujemy jako firma, przez którą w łatwy sposób można wyrobić wizę.

Wybierz wizę najlepiej pasującą do Twoich potrzeb

Krotność wizy
    
Typ wizy

Opis:
- turystyka.

Ważność wiz:
-ważna 90 dni, max. 59 dni pobytu.

Czas wyrabiania
  

Nie wiesz jaką wizę potrzebujesz? Przeczytaj tą podpowiedź.

Wybierasz się w podróż na Filipiny w 2017 roku? Wybierz właściwą wizę ze względu na charakter Twojego wyjazdu. Jeśli jedziesz pozwiedzać, wybierz wizę turystyczną 60-dniową lub 180-dniową; jeśli jedziesz spotkać się z kontrahentami, podpisać umowę czy tez na targi branżowe, wybierz wizę biznesową 60-dniową lub 180-dniową; a jeśli jestes marynarzem to wybierz wizę marynarską 60-dniową lub 180-dniową. Jeśli chodzi o krotność wiz, to niezależnie od charakteru wyjazdu upoważniają one do 1-krotnego przekroczenia granicy. Zaznacz wybraną wizę i kliknij przycisk “Wypełnij wniosek’ aby przejść do wniosku wizowego online na Filipiny.
Cena wizy
Pośrednictwo:
145 PLN
Opłata konsularna:
120 PLN
Razem: 265 PLN

Potrzebujesz pomocy?

Zadaj pytanie

Podoba Ci się strona? Podziel się.

Sprawdź jakich dokumentów będziesz potrzebował
  • Oryginał paszportu ważny przez co najmniej 180 dni - 2 wolne strony obok siebie
  • Kopia paszportu (strona ze zdjęciem)
  • Kserokopia dowodu osobistego (awers i rewers)
  • 2 x aktualne zdjęcie - pobierz wymagania dot. zdjęcia
  • 1 x Wypełniony wniosek wizowy (Kliknij przycisk Wypełnij wniosek on line) podpisany notarialnie
  • Rezerwacja lotnicza w obie strony
  • Rezerwacja hotelowa
Dodatkowe informacje
  • Konsulat ma prawo odmowy wydania wizy, zmiany wnioskowanej krotności, zmiany terminu ważności wizy bez podania przyczyny.
  • Czas wyrabiania wiz podano w dniach roboczych konsulatu. Czas wyrabiania wiz liczony jest od następnego dnia po otrzymaniu przez naszego pracownika wszystkich niezbędnych dokumentów do otrzymania wizy.
  • W przypadku konieczności wizowania paszportów w innym mieście, niż miejsce składania dokumentów należy doliczyć 2 dni na przesyłki kurierskie.
  • Zrobienie rezerwacji lotniczej lub hotelowej - 65 zł
  • Obywatele polscy zwolnieni są z obowiązku wizowego przy pobycie do 30 dni - wymagane jest jedynie okazanie biletu powrotnego lub biletu do innego kraju, dokumentów potwierdzających cel przyjazdu, a także środków finansowych na pokrycie kosztów pobytu
  • Turyści nie mogą przedłużyć pobytu bezwizowego
Ważne
  • Podpis na formularzu wizowym musi zostać poświadczony notarialnie
  • Przy wylocie pobierana jest opłata 750 PHP (ok. 60 zł)


Opinie



Doświadczenie

Z powodzeniem świadczymy szeroko zakrojone usługi turystyczne od 2005 roku.

Rzetelna firma

Przynależność do Polskiej Izby Turystyki od 2007 roku jest gwarancją naszej rzetelności i jakości.

Technologia

Nasze usługi są dostępne na wszystkich urządzeniach przenośnych oraz stacjonarnych.

Kontakt

Warszawa 22 828 13 04

Kraków 12 422 22 09

Gdynia 58 350 06 38

Referencje

Z Aina Travel współpracujemy od kwietnia 2009 r. w zakresie organizacji podróży – marzeń naszych podopiecznych. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wysokiej jakości oferowanych usług.
Fundacja Mam Marzenie

Najpopularniejsza strona wizowa

Jesteśmy najpopularniejszym serwisem pośrednictwa wizowego w Polce.

Według Alexa Rank z dnia 27.09.2017

Płatności

W biurach w Krakowie i Warszawie akceptujemy karty płatnicze i kredytowe, a także gotówkę. Wystawiamy również faktury VAT... więcej

     

Współpraca z biurami podróży

Prowadzisz biuro podróży lub organizujesz wyprawy lub eskapady w najdalsze zakątki świata? Zacznij zarabiać na pośrednictwie wizowym ... więcej

© 2005 - 2017 Aina Travel Sp. z o.o. - Sereno Fenn'a 14/1 31-143 Kraków - ul. Nowogrodzka 31 pok. 324 00-511 Warszawa - Cookies - Regulamin - Blog - Mapa strony - O nas + Opinie o Aina Travel