Wiza do Nowej Zelandii w 3 prostych krokach.

Wypełnij wniosek on-line

Tylko u nas! Bezproblemowo. Bezbłędnie. Bezpiecznie.

Dostarcz dokumenty

Możesz zamówić kuriera na naszej stronie lub dostarczyć we własnym zakresie.

Twoja wiza jest gotowa

Gwarantujemy Ci uzyskanie wizy na czas.

Wiza turystyczna czy biznesowa?

Wyjeżdzasz do Nowej Zelandii w 2019 roku aby pracować? Aplikuj o specjalną wizę pracowniczą i skontakuj się z naszym biurem w celu uzyskania potrzebnych informacji. Uzyskana wiza upoważniać będzie do jednokrotnego przekroczenia granicy Nowej Zelandii. Zaznacz wizę i kliknij przycisk “Wypełnij wniosek” aby przejść do wniosku wizowego online do Nowej Zelandii.

Rodzaje wiz do: Nowa Zelandia

Krotność wizy
  
Typ wizy

Opis:
- biznes,
- podpisywanie umów,
- prace zlecone .

Ważność wiz:
- wg dat określonych w kontrakcie.

Czas wyrabiania
  

Lonely Planet poleca aina.pl.
Figurujemy jako firma, przez którą w łatwy sposób można wyrobić wizę.

Cena wizy
Pośrednictwo:
199 PLN
Opłata konsularna:
125 GBP
Kurier do konsulatu w Londynie i z powrotem:
565.8 PLN
Razem: 1432.8 PLN

Potrzebujesz pomocy?

Zadaj pytanie

Gorilo - Inna porównywarka ubezpieczeń turystycznych

Wymagane dokumenty

  • Zaproszenie od firmy/instytucji - pobierz wzór
  • Paszport ważny co najmniej 180 dni po dacie zakończenia podróży
  • 2 x aktualne zdjęcie - pobierz wymagania dot. zdjęcia
  • 1 x wypełniony wniosek wizowy
  • Kopia rezerwacji biletu
  • Pismo delegujące firmy/instytucji na wyjazd - pobierz wzór
  • Kopia kontraktu pomiędzy firmą wysyłającą pracownika a firmą zapraszającą z kraju docelowego (kontrakt musi pokrywać pełen okres wizy)
  • Dyplom ukończenia studiów / szkoły do wglądu potwierdzający kwalifikacje zawodowe

Dodatkowe informacje

  • Konsulat ma prawo odmowy wydania wizy, zmiany wnioskowanej krotności, zmiany terminu ważności wizy bez podania przyczyny.
  • Czas wyrabiania wiz podano w dniach roboczych konsulatu. Czas wyrabiania wiz liczony jest od następnego dnia po otrzymaniu przez naszego pracownika wszystkich niezbędnych dokumentów do otrzymania wizy.
  • W przypadku konieczności wizowania paszportów w innym mieście, niż miejsce składania dokumentów należy doliczyć 2 dni na przesyłki kurierskie.
  • Zrobienie rezerwacji lotniczej lub hotelowej - 65 zł

Zdjęcie do wniosku wizowego

Zdjęcia te określane są jako "biometryczne", czyli mające pozwolić na identyfikację osoby po stałych cechach biometrycznych twarzy.

Cechy zdjęcia do wizy:

  • tło: jednolite, jasne
  • forma: na wprost, otwarte oczy, twarz nieprzysłonięta włosami, naturalny wyraz twarzy i zamknięte usta
  • w kolorze, dobra ostrość, pokazujące wyraźnie oczy i twarz z obu stron od wierzchołka
  • głowy do górnej części barków, tak, aby twarz zajmowała 70-80% fotografii
  • bez nakrycia głowy i okularów z ciemnymi szkłami
  • wykonane w ciągu ostatnich 6 miesięcy


Często zadawane pytania: Wiza do Nowej Zelandii

Opinie



Doświadczenie

Z powodzeniem świadczymy szeroko zakrojone usługi turystyczne od 2005 roku.

Rzetelna firma

Przynależność do Polskiej Izby Turystyki od 2007 roku jest gwarancją naszej rzetelności i jakości.

Technologia

Nasze usługi są dostępne na wszystkich urządzeniach przenośnych oraz stacjonarnych.

Płatności

W biurach w Krakowie i Warszawie akceptujemy karty płatnicze i kredytowe, a także gotówkę. Wystawiamy również faktury VAT... więcej

     

Współpraca z biurami podróży

Prowadzisz biuro podróży lub organizujesz wyprawy lub eskapady w najdalsze zakątki świata? Zacznij zarabiać na pośrednictwie wizowym ... więcej

Współpraca z bloggerami

Dla blogerów

Porednictwo wizowe dla firm i biur podróży

Wizy dla firm - Wizy dla biur podróży

© 2005 - 2019 Aina Travel Sp. z o.o. - Ślusarska 6/4 30-710 Kraków - ul. Nowogrodzka 31 pok. 324 00-511 Warszawa - Polityka prywatności - Polityka cookies - Regulamin - Blog - Mapa strony - O nas + Opinie o Aina Travel - Ambasady - Informacje wizowe