Wizy do Sri Lanki w 2 prostych krokach.

Wypełnij wniosek on-line

Tylko u nas! Bezproblemowo. Bezbłędnie. Bezpiecznie.

Twoja wiza jest gotowa!

Właściwy dokument otrzymasz na adres e-mail.

Mamy zniżki :)

- 15% taniej (pośrednictwo wizowe) dla grup powyżej 5 osób
- 30% taniej (pośrednictwo wizowe) dla grup powyżej 10 osób
- 10% taniej (pośrednictwo wizowe) dla studentów i osób poniżej 26 lat
* zniżki nie łączą się ze sobą, ani z innymi promocjami wizowymi widocznymi na stronie

Lonely Planet poleca aina.pl. Figurujemy jako firma, przez którą w łatwy sposób można wyrobić wizę.

Wybierz wizę najlepiej pasującą do Twoich potrzeb

Krotność wizy
  
Typ wizy

Opis:
- turystyka

Ważność wiz:
- 180 dni od momentu wydania wizy,
- wiza 2-krotna (drugi wjazd i wyjazd w ciągu 30 dni od momentu przekroczenia granicy po raz pierwszy),
- łączny pobyt do 30 dni

Czas wyrabiania
  

Nie wiesz jaką wizę potrzebujesz? Przeczytaj tą podpowiedź.

Jedziesz w celach turystycznych na Sri Lankę w 2017 roku? Aby otrzymać 2-krotną wizę turystyczną 30-dniową dostarcz nam tylko wypełniony przez naszą stronę wniosek wizowy. Zaznacz wizę i kliknij przycisk “Wypełnij wniosek” aby przejść do wniosku wizowego online na Sri Lankę.
Cena wizy
DZISIAJ WIZA 50 zł TANIEJ!
Pośrednictwo:
79 PLN 29 PLN
Opłata konsularna:
35 USD
Razem: 170 PLN

Potrzebujesz pomocy?

Zadaj pytanie

Podoba Ci się strona? Podziel się.

Sprawdź jakich dokumentów będziesz potrzebował
  • Nie potrzebujesz żadnych dodatkowych dokumentów, wystarczy że wypełnisz wniosek przez naszą stronę (Kliknij przycisk Wypełnij wniosek on line)
Dodatkowe informacje
  • Konsulat ma prawo odmowy wydania wizy, zmiany wnioskowanej krotności, zmiany terminu ważności wizy bez podania przyczyny.
  • Czas wyrabiania wiz podano w dniach roboczych konsulatu. Czas wyrabiania wiz liczony jest od następnego dnia po otrzymaniu przez naszego pracownika wszystkich niezbędnych dokumentów do otrzymania wizy.
  • Zrobienie rezerwacji lotniczej lub hotelowej - 65 zł
Ważne
  • Twój paszport musi być ważny co najmniej 180 dni po dacie zakończenia podróży

Spodobała Ci się nasza strona wizowa, a może nie jesteś z niej zadowolony/a? Będziemy wdzięczni za Twój komentarz:)

Często zadawane pytania: Wizy do Sri Lanki

1. Jakie dokumenty są wymagane do uzyskania wizy na Sri Lankę?

Aby aplikować o wizę na Sri Lankę wystarczy wypełnić krótki wniosek wizowy online zamieszczony na naszej stronie internetowej. Po jego otrzymaniu i zaksięgowaniu płatności będziemy mogli rozpocząć procedurę. Dodatkowo można załączyć skan paszportu (strona ze zdjęciem) w celu zweryfikowania przez nas danych wpisanych we wniosku.

2. Jak długo trwa wyrabianie wizy na Sri Lankę?

Czas wyrabiania wizy to od 1 do 2 dni roboczych. Gotową wizę otrzymasz na adres e-mail.

3. Jak długo ważna jest wiza na Sri Lankę?

Wiza na Sri Lankę ważna jest 180 dni od daty jej wydania. Granicę można przekroczyć dwukrotnie (drugi wjazd i wyjazd powinien odbyć się w ciągu 30 dni od momentu przekroczenia granicy po raz pierwszy).

4. Czy aby wyrobić wizę na Sri Lankę muszę dostarczyć paszport?

Ubiegając się o wizę na Sri Lankę paszport nie jest wymagany. Wydawana jest tzw. “evisa”, którą przesyłamy na adres e-mail wskazany w formularzu.

5. Czy jadąc na Sri Lankę musze wykupić ubezpieczenie podróżne?

Do uzyskania wizy na Sri Lankę nie jest wymagane ubezpieczenie. Natomiast w przypadku każdego wyjazdu zalecamy wykupienie ubezpieczenia w razie nieprzewidzianych zdarzeń.

Ubezpieczenie turystyczne na Sri Lankę możesz kupić online tutaj.

6.

Do uzyskania wizy na Sri Lankę nie jest wymagane ubezpieczenie. Natomiast w przypadku każdego wyjazdu zalecamy wykupienie ubezpieczenia w razie nieprzewidzianych zdarzeń.

Ubezpieczenie turystyczne na Sri Lankę możesz kupić online tutaj.

Doświadczenie

Z powodzeniem świadczymy szeroko zakrojone usługi turystyczne od 2005 roku.

Rzetelna firma

Przynależność do Polskiej Izby Turystyki od 2007 roku jest gwarancją naszej rzetelności i jakości.

Technologia

Nasze usługi są dostępne na wszystkich urządzeniach przenośnych oraz stacjonarnych.

Kontakt

Warszawa 22 828 13 04

Kraków 12 422 22 09

Gdynia 58 350 06 38

Referencje

Z Aina Travel współpracujemy od kwietnia 2009 r. w zakresie organizacji podróży – marzeń naszych podopiecznych. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wysokiej jakości oferowanych usług.
Fundacja Mam Marzenie

Najpopularniejsza strona wizowa

Jesteśmy najpopularniejszym serwisem pośrednictwa wizowego w Polce.

Według Alexa Rank z dnia 01.04.2016

Płatności

W biurach w Krakowie i Warszawie akceptujemy karty płatnicze i kredytowe, a także gotówkę. Wystawiamy również faktury VAT... więcej

     

Afiliacja wizowa

Bezpłatna Afiliacja Wizowa, to forma współpracy pomiędzy aina.pl a właścicielami witryn internetowych... więcej

© 2005 - 2016 Aina Travel Sp. z o.o. - Sereno Fenn'a 14/1 31-143 Kraków - ul. Nowogrodzka 31 pok. 324 00-511 Warszawa - Cookies - Regulamin - Blog - Mapa strony - O nas + Opinie o Aina Travel

Projekt siedziby naszego biura wykonało: MOTIFO - Projektowanie Wnętrz.