3 proste kroki aby uzyskać Wizy do Indii

Wypełnij wniosek on-line

Tylko u nas! Bezproblemowo. Bezbłędnie. Bezpiecznie.

Dostarcz dokumenty

Możesz zamówić kuriera na naszej stronie lub dostarczyć we własnym zakresie.

Twoja wiza jest gotowa

Gwarantujemy Ci uzyskanie wizy na czas.

Wybierz wizę najlepiej pasującą do Twoich potrzeb

Krotność wizy
      
Typ wizy

Opis:
- turystyka, zwiedzanie,
- wizyta na targach.

Ważność wiz:
- 180 dni od momentu wydania.

Czas wyrabiania
  

Nie wiesz jaką wizę potrzebujesz? Przeczytaj tą podpowiedź.

Planujesz wyjazd do Indii w 2015 roku? Świetnie, pomożemy Ci wypełnić wniosek, założyć niezbędne rezerwacje lotnicze oraz hotelowe, a także ubezpieczymy Twoją podróż! Wybierz właściwą wizę ze względu na charakter Twojego wyjazdu. Jeśli jedziesz pozwiedzać lub na targi branżowe, wybierz wizę turystyczną; jeśli jedziesz spotkać się z kontrahentami czy też wystawiać się na targach, wybierz wizę biznesową; a jeśli jedziesz do pracy lub podpisać umowę, wybierz wizę pracowniczą. Do wyboru masz wizę upoważniającą do 1-, 2-krotnego i wielokrotnego przekraczania granicy Indii. Zaznacz wybrane opcje i kliknij przycisk “Wypełnij wniosek” aby przejść do wniosku wizowego online do Indii.
Cena wizy
Pośrednictwo:
123 PLN
Opłata konsularna:
232 PLN
Razem: 355 PLN

Potrzebujesz pomocy?

Sprawdź jakich dokumentów będziesz potrzebował
  • Paszport ważny przez co najmniej 180 dni - 2 wolne strony obok siebie.
  • Wypełniony wniosek wizowy
  • 1 x zdjęcie paszportowe (aktualne) - pobierz wymagania dot. zdjęcia
  • Rezerwacja lotnicza (jeśli posiadasz)
Dodatkowe informacje
  • Konsulat ma prawo odmowy wydania wizy, zmiany wnioskowanej krotności, zmiany terminu ważności wizy bez podania przyczyny.
  • Czas wyrabiania wiz podano w dniach roboczych konsulatu. Czas wyrabiania wizy liczony jest od momentu otrzymania przez naszego pracownika wszystkich niezbędnych dokumentów.
  • W przypadku konieczności wizowania paszportów w innym mieście, niż miejsce składania dokumentów należy doliczyć 2 dni na przesyłki kurierskie.

Spodobała Ci się nasza strona wizowa, a może nie jesteś z niej zadowolony/a? Będziemy wdzięczni za Twój komentarz:)

Często zadawane pytania: Wizy do Indii

1. Chciałbym aplikować o wizę turystyczną do Indii. Nigdy wcześniej nie miałem wizy czy mogę aplikować o wizę dwukrotną?

Tak, nawet jeśli nie posiadałeś wcześniej wizy do Indii, możesz ubiegać się od razu o wizę dwukrotną. Możesz starać się o wizę obowiązującą maksymalnie przez 6 miesięcy i uprawniającą do wielokrotnego przekraczania granicy.

2. Jakie dokumenty powinienem złożyć ubiegając się o turystyczną wizę do Indii?

Wypełnij wniosek online na naszej stronie, dołącz paszport ważny co najmniej pół roku po dacie zakończenia podróży, zdjęcie paszportowe, kopię rezerwacji lotniczej.

3. Jakie zdjęcie mam przykleić na wniosek wizowy do Indii? Czy konieczne jest takie o wymiarach 2x2 cale? Mam tylko zwykłe zdjęcie paszportowe.

Wystarczy standardowe zdjęcie paszportowe. Ale musi ukazywać Cię w pozycji na wprost na jasnym tle.

4. Jak wygląda wiza do Indii?

Zdjęcie

Wiza indyjska w paszporcie.