Wizy do Indii w 3 prostych krokach.

Wypełnij wniosek on-line

Tylko u nas! Bezproblemowo. Bezbłędnie. Bezpiecznie.

Dostarcz dokumenty

Możesz zamówić kuriera na naszej stronie lub dostarczyć we własnym zakresie.

Twoja wiza jest gotowa

Gwarantujemy Ci uzyskanie wizy na czas.

!UWAGA! 4.06 (Boże Ciało) biura Aina Travel będą nieczynne, w związku z czym prosimy uwzględnić ten fakt planując ubieganie się o wizy. Za utrudnienia przepraszamy.
Korzystając z pośrednictwa wizowego aina.pl nie musisz stawiać się osobiście w Ambasadzie Indii, w celu pobrania odcisków palców.

Wybierz wizę najlepiej pasującą do Twoich potrzeb

Krotność wizy
      
Typ wizy

Opis:
- turystyka, zwiedzanie,
- wizyta na targach.

Ważność wiz:
- 180 dni od momentu wydania.

Czas wyrabiania
  

Nie wiesz jaką wizę potrzebujesz? Przeczytaj tą podpowiedź.

Planujesz wyjazd do Indii w 2015 roku? Świetnie, pomożemy Ci wypełnić wniosek, założyć niezbędne rezerwacje lotnicze oraz hotelowe, a także ubezpieczymy Twoją podróż! Wybierz właściwą wizę ze względu na charakter Twojego wyjazdu. Jeśli jedziesz pozwiedzać lub na targi branżowe, wybierz wizę turystyczną; jeśli jedziesz spotkać się z kontrahentami czy też wystawiać się na targach, wybierz wizę biznesową; a jeśli jedziesz do pracy lub podpisać umowę, wybierz wizę pracowniczą. Do wyboru masz wizę upoważniającą do 1-, 2-krotnego i wielokrotnego przekraczania granicy Indii. Zaznacz wybrane opcje i kliknij przycisk “Wypełnij wniosek” aby przejść do wniosku wizowego online do Indii.
Cena wizy
Pośrednictwo:
127 PLN
Opłata konsularna:
232 PLN
Razem: 359 PLN
Sprawdź jakich dokumentów będziesz potrzebował
  • Paszport ważny przez co najmniej 180 dni - 2 wolne strony obok siebie.
  • Wypełniony wniosek wizowy (Kliknij przycisk Wypełnij wniosek on line)
  • 1 x zdjęcie paszportowe (aktualne) - pobierz wymagania dot. zdjęcia
  • Rezerwacja lotnicza (jeśli posiadasz)
Dodatkowe informacje
  • Konsulat ma prawo odmowy wydania wizy, zmiany wnioskowanej krotności, zmiany terminu ważności wizy bez podania przyczyny.
  • Czas wyrabiania wiz podano w dniach roboczych konsulatu. Czas wyrabiania wizy liczony jest od momentu otrzymania przez naszego pracownika wszystkich niezbędnych dokumentów.
  • W przypadku konieczności wizowania paszportów w innym mieście, niż miejsce składania dokumentów należy doliczyć 2 dni na przesyłki kurierskie.
Ważne
  • Korzystając z pośrednictwa wizowego aina.pl nie musisz stawiać się osobiście w Ambasadzie Indii, w celu pobrania odcisków palców.

Spodobała Ci się nasza strona wizowa, a może nie jesteś z niej zadowolony/a? Będziemy wdzięczni za Twój komentarz:)

Często zadawane pytania: Wizy do Indii

1. Czy muszę osobiście składać dokumenty o wizę do Indii, aby pobrali moje odciski palców?

Nie, korzystając z pośrednictwa firmy Aina Travel nie będziesz musiał osobiście przyjeżdżać do Konsulatu Indii. Przez nas będziesz mógł wszystko załatwić bez wychodzenia z domu i bez pobierania danych biometrycznych.

2. Chciałbym aplikować o wizę turystyczną do Indii. Nigdy wcześniej nie miałem wizy, czy mogę aplikować o wizę dwukrotną?

Tak, nawet jeśli nie posiadałeś wcześniej wizy do Indii, możesz ubiegać się od razu o wizę dwukrotną. Możesz starać się o wizę obowiązującą maksymalnie przez 6 miesięcy i uprawniającą do wielokrotnego przekraczania granicy.

3. Jakie dokumenty powinienem złożyć ubiegając się o wizę turystyczną do Indii?

Wypełnij wniosek online na naszej stronie, dołącz paszport ważny co najmniej pół roku po dacie zakończenia podróży, zdjęcie paszportowe oraz kopię rezerwacji lotniczej.

4. Jakie zdjęcie mam przykleić na wniosek wizowy do Indii? Czy konieczne jest takie o wymiarach 2x2 cale? Mam tylko zwykłe zdjęcie paszportowe.

Wystarczy standardowe zdjęcie paszportowe. Ale musi ukazywać Cię w pozycji na wprost na jasnym tle.

5. Od kiedy jest ważna wiza do Indii?

Wiza jest ważna od dnia jej wystawienia przez Konsulat, a nie od od momentu wjazdu do Indii.

6. Kiedy najlepiej aplikować o wizę?

Najlepiej rozpocząć procedurę ubiegania się o wizę na miesiąc przed planowanym wyjazdem.

7. Czy jest jakiś sposób, aby przedłużyć ważność wizy?

Nie ma takiej możliwości. Trzeba starać się o wydanie kolejnej wizy.

8. Ile czasu musi wynosić przerwa pomiędzy kolejnymi wyjazdami do Indii?

Aktualnie nie obowiązują żadne ograniczenia związane z obowiązkowymi przerwami pomiędzy kolejnymi wyjazdami do Indii.

9. Na ile czasu wydawana jest wiza biznesowa?

Wiza biznesowa wydawana jest na okres widniejący w zaproszeniu.

10. Czy wniosek wizowy do Indii można wypełnić ręcznie?

Niestety nie. Wszystkie aplikacje wypełniane są on-line.

11. Czy osoba niepełnoletnia, która jedzie z rodzicami do Indii, musi wypełniać dodatkowe dokumenty, aby otrzymać wizę?

Proszę dołączyć dodatkowo kopie paszportów rodziców wraz z deklaracją w języku angielskim, iż rodzice biorą odpowiedzialność za dziecko, które będzie z nimi uczestniczyło w podróży.

12. Czy istnieje szansa na uzyskanie wizy do Indii, na którymś z lotnisk w Indiach, albo na innym przejściu granicznym?

Niestety nie. Polacy mogą ubiegać się o wizę tylko w Ambasadzie Indii, która jest jedynym organem wydającym dokument.

13. Jak wygląda wiza do Indii?

Zdjęcie wizy do Indii

Wiza indyjska w paszporcie.