Wiza do Indii w 3 prostych krokach.

Wypełnij wniosek on-line

Tylko u nas! Bezproblemowo. Bezbłędnie. Bezpiecznie.

Dostarcz dokumenty

Możesz zamówić kuriera na naszej stronie lub dostarczyć we własnym zakresie.

Twoja wiza jest gotowa

Gwarantujemy Ci uzyskanie wizy na czas.

Wiza do Indii on arrival (e-wiza) dostępna już dla Polaków Wypełnij aplikację na naszej stronie wizę otrzymasz po 4 dniach.

Wybierz wizę najlepiej pasującą do Twoich potrzeb

Krotność wizy
    
Typ wizy

Opis:
- turystyka, zwiedzanie,
- wizyta na targach.

Ważność wiz:
- 30 dni od momentu wydania.

Czas wyrabiania
  

Nie wiesz jaką wizę potrzebujesz? Przeczytaj tą podpowiedź.

Planujesz wyjazd do Indii w 2015 roku? Świetnie, pomożemy Ci wypełnić wniosek, założyć niezbędne rezerwacje lotnicze oraz hotelowe, a także ubezpieczymy Twoją podróż! Wybierz właściwą wizę ze względu na charakter Twojego wyjazdu. Jeśli jedziesz pozwiedzać lub na targi branżowe, wybierz wizę turystyczną; jeśli jedziesz spotkać się z kontrahentami czy też wystawiać się na targach, wybierz wizę biznesową; a jeśli jedziesz do pracy lub podpisać umowę, wybierz wizę pracowniczą. Do wyboru masz wizę upoważniającą do 1-, 2-krotnego i wielokrotnego przekraczania granicy Indii. Zaznacz wybrane opcje i kliknij przycisk “Wypełnij wniosek” aby przejść do wniosku wizowego online do Indii.
Cena wizy
Pośrednictwo:
135 PLN
Opłata konsularna:
60 USD
Razem: 368 PLN
Sprawdź jakich dokumentów będziesz potrzebował
Dodatkowe informacje
  • Konsulat ma prawo odmowy wydania wizy, zmiany wnioskowanej krotności, zmiany terminu ważności wizy bez podania przyczyny.
  • Czas wyrabiania wiz podano w dniach roboczych konsulatu. Czas wyrabiania wizy liczony jest od momentu otrzymania przez naszego pracownika wszystkich niezbędnych dokumentów.
  • O e-wizę (eTV) do Indii możesz się ubiegać jeżeli podróżujesz samolotem na następujące lotniska: EAHMEDABAD, VARANASI, BENGALURU, CHENNAI, TRIVANDRUM, COCHIN, DELHI, GAYA, GOA, HYDERABAD, JAIPUR, KOLKATA, LUCKNOW, MUMBAI, TIRUCHIRAPALLI
Ważne
  • Korzystając z pośrednictwa wizowego aina.pl nie musisz stawiać się osobiście w Ambasadzie Indii, w celu pobrania odcisków palców.
  • E-wizę do Indii można wyrobić tylko 2 razy w roku, jeżeli Twoje wyjazdy do Indii są częstrze musisz aplikować o inny rodzaj wizy np. wielokrotną biznesową

Spodobała Ci się nasza strona wizowa, a może nie jesteś z niej zadowolony/a? Będziemy wdzięczni za Twój komentarz:)

Często zadawane pytania: Wiza do Indii

1. Czy muszę osobiście składać dokumenty o wizę do Indii, aby pobrali moje odciski palców?

Nie, korzystając z pośrednictwa firmy Aina Travel nie będziesz musiał osobiście przyjeżdżać do Konsulatu Indii. Przez nas będziesz mógł wszystko załatwić bez wychodzenia z domu i bez pobierania danych biometrycznych.

2. Chciałbym aplikować o wizę turystyczną do Indii. Nigdy wcześniej nie miałem wizy, czy mogę aplikować o wizę dwukrotną?

Tak, nawet jeśli nie posiadałeś wcześniej wizy do Indii, możesz ubiegać się od razu o wizę dwukrotną. Możesz starać się o wizę obowiązującą maksymalnie przez 6 miesięcy i uprawniającą do wielokrotnego przekraczania granicy.

3. Jakie dokumenty powinienem złożyć ubiegając się o wizę turystyczną do Indii?

Wypełnij wniosek online na naszej stronie, dołącz paszport ważny co najmniej pół roku po dacie zakończenia podróży, zdjęcie paszportowe oraz kopię rezerwacji lotniczej.

4. Jakie zdjęcie mam przykleić na wniosek wizowy do Indii? Czy konieczne jest takie o wymiarach 2x2 cale? Mam tylko zwykłe zdjęcie paszportowe.

Wystarczy standardowe zdjęcie paszportowe. Ale musi ukazywać Cię w pozycji na wprost na jasnym tle.

5. Od kiedy jest ważna wiza do Indii?

Wiza jest ważna od dnia jej wystawienia przez Konsulat, a nie od od momentu wjazdu do Indii.

6. Kiedy najlepiej aplikować o wizę?

Najlepiej rozpocząć procedurę ubiegania się o wizę na miesiąc przed planowanym wyjazdem.

7. Czy jest jakiś sposób, aby przedłużyć ważność wizy?

Nie ma takiej możliwości. Trzeba starać się o wydanie kolejnej wizy.

8. Ile czasu musi wynosić przerwa pomiędzy kolejnymi wyjazdami do Indii?

Aktualnie nie obowiązują żadne ograniczenia związane z obowiązkowymi przerwami pomiędzy kolejnymi wyjazdami do Indii.

9. Na ile czasu wydawana jest wiza biznesowa?

Wiza biznesowa wydawana jest na okres widniejący w zaproszeniu.

10. Czy wniosek wizowy do Indii można wypełnić ręcznie?

Niestety nie. Wszystkie aplikacje wypełniane są on-line.

11. Czy osoba niepełnoletnia, która jedzie z rodzicami do Indii, musi wypełniać dodatkowe dokumenty, aby otrzymać wizę?

Proszę dołączyć dodatkowo kopie paszportów rodziców wraz z deklaracją w języku angielskim, iż rodzice biorą odpowiedzialność za dziecko, które będzie z nimi uczestniczyło w podróży.

12. Czy istnieje szansa na uzyskanie wizy do Indii, na którymś z lotnisk w Indiach, albo na innym przejściu granicznym?

Niestety nie. Polacy mogą ubiegać się o wizę tylko w Ambasadzie Indii, która jest jedynym organem wydającym dokument.

13. Jak wygląda wiza do Indii?

Zdjęcie wizy do Indii

Wiza indyjska w paszporcie.

Indie - Najciekawsze teksty z naszego blogu

Taj Mahal – najpiękniejsza świątynia Indii

Chyba każdy słyszał o największej atrakcji turystycznej Indii - Taj Mahal. Ale mało kto wie, że jest to świątynia, która powstała dzięki ogromnej sile miłości zarządcy tego regionu, Shaha Jehana do swojej małżonki. Cierpiący po jej śmierci Shah postanowił wybudować dla niej godne mauzoleum. Taj Mahal do dziś zachwyca swoją urodą...

Czytaj więcej