Wiza turystyczna do Omanu - krok po kroku

Wiza turystyczna do Omanu – krok po kroku

Słońce, piękna plaża i cudowne zabytki – w skrócie Oman. Planujesz podróż do tego kraju? Przeczytaj nasz poradnik, jakie dokumenty musisz skompletować, aby aplikować o wizę turystyczną do Omanu.

Wiza turystyczna do Omanu - informacje

Dowiedz się jakie dokumenty musisz przygotować, jeśli chcesz ubiegać się o wizę turystyczną do Omanu.

  • skan paszportu (ważnego co najmniej 180 dni po planowanej dacie zakończenia podróży)
  • wypełniony wniosek wizowy 
  • 1 x skan aktualnego zdjęcia – pobierz wymagania dot. zdjęcia
  • rezerwacja hotelowa
  • rezerwacja lotnicza

Ważność wizy

W przypadku każdego rodzaju wiz do Omanu ważne jest, aby wyjazd do kraju odbył się do miesiąca od wyrobienia. W zależności od potrzeby za pośrednictwem naszego biura podróży możesz wybrać elektroniczną wizę na 10 lub 30 dni pobytu. Wiza pobytowa wielokrotna upoważnia łącznie do przebywania 30 dni na terenie Omanu. 

Czas wyrabiania

Standardowy czas wyrobienia każdej z wiz za pośrednictwem naszego biura podróży to zaledwie 5 dni roboczych. 

Ubezpieczenie do Omanu

Nie, nie ma obowiązku zakupu ubezpieczenia turystycznego do Omau – jedna zważywszy na wysokie koszty leczenia warto pomyśleć o tym wcześniej.

Ubezpieczenie do Omanu.

Masz jeszcze inne pytania? Skontaktuj się z nami!

Wybór usług oferowanych przez Aina Travel to – oszczędność czasu, pieniędzy i zbędnych nerwów! Co najważniejsze –gwarantujemy Ci uczciwą i bezpieczną drogę zdobycia wizy!

Poznaj nasze media: