Wiza na Sri Lankę

Wiza na Sri Lankę – krok po kroku

5 (100%) 1 vote

Królestwo herbaty i serdecznych ludzi – idealny kierunek dla planujących odetchnąć świeżym powietrzem od tłumów i smogu. Poniższy poradnik powstał, aby ułatwić Ci załatwienie wszelakich formalności związanych z wizą na Sri Lankę. Zaczynajmy!

Wiza na Sri Lankę - informacje

Przed podróżą do Sri Lanki musisz przygotować następujące dokumenty:

  • paszport (ważny co najmniej 180 dni po dacie zakończenia podróży)
  • wypełniony wniosek wizowy

Ubiegając się o wizę za pośrednictwem firmy aina.pl nie musisz posiadać żadnych dodatkowych dokumentów poza wypełnionym na naszej stronie wnioskiem wizowym.

Ważność wizy

Ważność wizy jest zdeterminowana krotnością i rodzajem wizy. Za naszym pośrednictwem możesz się ubiegać o e-wizę turystyczną, 2-krotną, która upoważnia Cię do przebywania maksymalnie 30 dni na terenie Sri Lanki. Jest ona ważna na 180 dni od momentu wypełnienia wniosku. 

Czas wyrabiania

Za pośrednictwem naszej strony internetowej wizę do Sri Lanki zdobędziesz zaledwie od 1 do 2 dni roboczych!

Masz jeszcze inne pytania? Skontaktuj się z nami!

Wybór usług oferowanych przez aina.pl to – oszczędność czasu, pieniędzy i zbędnych nerwów! Przede wszystkim gwarantujemy Ci uczciwą i bezpieczną drogę zdobycia wizy!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on vk
Share on delicious

Poznaj nasze media: